Biluțe de brânză cu surpriză

Moale, fin și cu surpriză :)

 

Ingrediente

 10 roșii cherry

 500 g brânză de capră

 50 g unt

 1 legatură ceapă verde

 susan

 mac

 coriandru

 sare și piper roșu

 

Mod de preparare

Roșiile cherry se curăță de codițe și se spală. Ceapa verde se spală și se taie mărunt, doar frunzele. Într-un bol, se amestecă semințele de susan, de mac și de coriandru cu frunzele de ceapă mărunțite.

 

Brânza dulce de capră se fărâmă cu o furculiță. Untul se lasă să se înmoaie la temperatura camerei și se bate spuma cu o lingură de lemn. Se adaugă brănza și se amestecă până când devine o pastă omogenă și consistentă. Pentru un plus de savoare, se adaugă în crema de brânză câteva semințe de susan.

 

Se ia câte o roșie și se formează cu crema de brânză mingiuțe în căusul palmei. Mingiuțele se tăvălesc apoi prin condimente și se lasă la frigider să se întărească.

 

Poftă bună!