Biluțe de brânză cu surpriză
Ingrediente
10 roșii cherry
500 g brânză de capră
50 g unt
1 legatură ceapă verde
susan
mac
coriandru
sare și piper roșu
Mod de preparare
Roșiile cherry se curăță de codițe și se spală. Ceapa verde se spală și se taie mărunt, doar frunzele. Într-un bol, se amestecă semințele de susan, de mac și de coriandru cu frunzele de ceapă mărunțite.
Brânza dulce de capră se fărâmă cu o furculiță. Untul se lasă să se înmoaie la temperatura camerei și se bate spuma cu o lingură de lemn. Se adaugă brănza și se amestecă până când devine o pastă omogenă și consistentă. Pentru un plus de savoare, se adaugă în crema de brânză câteva semințe de susan.
Se ia câte o roșie și se formează cu crema de brânză mingiuțe în căusul palmei. Mingiuțele se tăvălesc apoi prin condimente și se lasă la frigider să se întărească.
Poftă bună!