Salată cu prune
Ingrediente
6 rosii cherry (galbene) taiate in jumatati; 60g branza de capra faramitata; prune mari, decojite, taiate in sferturi; sare si piper; 1 lingurita mustar Dijon; 1 lingurita cimbru proaspat tocat; 1 lingurita chives tocate; 1 lingura otet de vin; 3 linguri ulei de masline; 4 bucati sfecla rosie sau galbena (mici); 2 ardei grasi galbeni
Mod de preparare
Coace ardeii, curata-i si taie-i in fasii subtiri. Coace sau fierbe sfecla si feliaza fasii subtiri.
Pregateste un dressing:
Intr-un bol combina uleiul de masline cu otet, chives, cimbru, mustar, sare si piper.
Amesteca 3 linguri de dressing cu fasiile de sfecla si lasa-le asa 15 minute.
Inainte sa servesti, pune intr-un castron sfecla, adauga fasiile de ardei, prunele, rosiile si presara deasupra branza faramitata.
Toarna restul de dressing si salata este gata!