Salată aromată de toamnă cu pere, nuci și gorgonzola

Îți propunem o salată cu arome de toamnă, consistentă și sățioasă, dar cu care poți pune la punct silueta, nu te îngrașă și te ajuta să elimini rapid și toxinele din organism!

 

Ingrediente

2 pere bine coapte, taiate felii
1/4 cana de branza grogonzola 
250 g mix de salata (spanac, rucola, radicchio )
30 g nuci pecan sau migdale

Pentru dressing

2 linguri otet valsamic
1/2 lingurita mustar Dijon
1 lingurita miere
1/4 lingurita sare
piper negru macinat
3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Pe o farfurie de servit se aranjeaza frunzele de salata.

Apoi, se adauga perele taiate felii, bucatele de branza ( rupte cu mana ) si nucile.

Cum se prepara dressingul

Toate ingredientele pentru dressing se adauga intr-un bol si se amesteca pana se combina.

Salata se stropeste cu dressingul obtinut si se serveste.

 

Savurati cu placere!