Zrazy - chifteluțe de cartofi umplute cu carne

Ingrediente
1kg cartofi, 300 g carne toccata de porc sau amestec, 1/2 morcov, 2 oua, 1 ceapa, ceapa verde, marar, sare si piper.
Mod de preparare
Intr-un bol mare se combina carnea tocata cu un ou, ceapa taiata cubulete, morcovul razuit, ceapa verde si mararul tocat marunt. Ingredientele se asezoneaza cu sare, piper si se framanta cu mana.
Cartofii se curata de coaja si se dau pe razatoare medie, se scurg usor de zeama, se amesteca cu 1 ou si se asezoneaza cu sare si piper.
In mana intindem un strat de cartofi razuiti, deasupra adaugam o lingura din amestecul de carne, formam chiftelute si le aranjam pe o tava unsa bine cu ulei.
Tava se da la cuptor pentru 40 de minute, la temperature de 190 de grade C.
Chiftelutele se servesc calde cu smantana.
Pofta buna!