Turnulete de legume coapte
Ingrediente
I vanata, taiata felii
1 dovlecel, taiat felii
1 ardei ( ari fi bine unul galben pentru un plus de culoare )
1 bulgare de mozzarella
2 rosii medii
1-2 frunze de salata
oregano
sare si piper

Mod de preparare
Dovlecelul si vanata se spala bine si se taie rondele.

Se pun intr-un bol, se condimenteaza cu sare, piper si oregano, se stropesc cu ulei si se amesteca.

Ardeiul intreg, rondele de dovlecel si vanata se pregatesc pe o tigaie grill pana se rumenesc.

Intre timp, rosiile si mozzarella se taie felii, iar frunzele de salata se rup cu mana.
Cand legumele sunt gata, se lasa putin sa se racoreasca, apoi pe o farfurie de servit se formeaza turnulete.

Deasupra se presara parmesan ras si se decoreaza cu verdeata.

Pofta buna de la Victoria!








