Supă cremă de gălbiori cu parmesan
Vrei să prepari o supă specială? Încearcă o rețetă savuroasă și inedită cu ciuperci, legume și parmesan. Se pregătește ușor și este foarte gustoasă.

Ingrediente
- 1/2 telina medie
- 50 g galbiori deshidratati
- 1 ceapa mica
- 1 morcov
- broccoli
- 100 ml de smantana pentru gatit
- 100 g smantana 25 % grasime
- 1 cana medie supa de pui
- usturoi granulat
- parmezan
- sare, piper
Mod de preparare
Galbiorii se pregatesc conform instructiunilor de pe ambalaj, apoi cu restul legumelor se pun la aburi pentru 30 minute.
Se scot de la aburi si se maruntesc prin blender, pana se transforma intr-o pasta.
Pasta obtinuta se combina cu supa de pui si ambele feluri de smantana.
La final se condimenteaza cu sare, piper, usturoi si parmezan dupa gust.
Supa se decoreaza cu verdeata si se serveste cu crutoane.
Pofta buna!