Salată de rucola cu parmezan și prosciutto

Ingrediente
2 maini de rucola
5 linguri de ulei de masline
suc de la jumatate de lamaie
mix de piper
o felie de prosciutto (optional)
Mod de preparare
Frunzele de rucola le spalam si le uscam pe un prosop de hartie, sa se scruga de apa. Bine uscate, le aranjam pe un platou de servit.
Pregatim dressingul
Intr-un bol amestecam 5 linguri de ulei cu 1-2 linguri de suc de lamaie si cu mix de piper.
Stropim frunzele de rucola cu dressingul pregatit.
Deasupra razuim cateva aschii de parmezan.
Salata este gata :)
Se potriveste de minune cu preparate din carne.
Dar eu nu m-am oprit aici, asa ca am incercat sa combin salata si cu o felie de prosciutto, rupta in feliute mai mici.
Mmm a fost foarte bun :)
Pofta buna de la Victoria!