Salata de legume cu piept de pui
Ingrediente
Frunze de salata, 1/2 ardei, 4-5 rosii mici, 1 ou fiert, 100g piept de pui, cateva masline fara samburi, 2 linguri de porumb, 50 g unt, sare si piper.
Pentru dressing:
5 linguri ulei de masline, 2 linguri otet balsamic, sare si piper.
Mod de preparare:
Frunzele de salata (spalate si uscate) le rupem cu mana si le aranjam pe un platou de servit.
Ardeiul il taiem bucati mai mici, rosiile in doua jumatati, iar oul in 6 parti.
Pieptul de pui il taiem bucati, il condimentam cu sare, piper si il prajim in tigaie incinsa cu unt, timp de 3-4 minute. Cand e gata il lasam putin sa se raceasca.
Toate Ingredientele le aranjam peste frunzele de salata, iar la final adaugam maslinele si porumbul.
Pregatim dressingul:
Amestecam intr-un bol uleiul de masline cu otetul balsamic, sarea si piperul. Salata se stropeste cu dressing si se serveste imediat.
Pofta buna!