Brioșe cu fulgi de ciocolată
Ingrediente
280 g faina
1/2 lingurita de sare
2 lingurite praf de copt
120 g unt
250 g de zahar
2 oua
125 g lapte
150-200 g fulgi de ciocolata
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 175 grade C. Formele de briose se ung cu foarte putin ulei.
280 g de faina se combina cu 2 lingurite de praf de copt si 1/2 lingurita de sare.
Intr-un bol mare se amesteca 120 g de unt cu 250 g de zahar,
se adauga 2 oua si se amesteca bine.
Alternativ se adauga cate 1/3 din amestecul de faina si 1/3 din lapte.
Ingredientele se amesteca pana la omogenizare,
La final, se adauga fulgii de ciocolata.
Auatul se amesteca cu grija.
Formele de briose se umplu cu aluatul obtinut.
Briosele se coc timp de 25-30 de minute, pana ce devin pufoase.
Pofta buna!