Ruladă din omletă cu șuncă, mozzarella și rucola
Ingrediente
6 oua
250 g mozzarella
o mana de frunze rucola
120 g sunca
2 lingurite de ulei
2 lingurite de parmezan, ras
sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
Intr-un bol adanc se sparg ouale, se bat impreuna cu sarea, piperul si parmezanul ras. Amestecul de ou se toarna intr-o tigaie incinsa cu doua lingurite de ulei si se prajeste pe ambele parti.
Omleta obtinuta se intinde pe un platou, deasupra se pun felii de mozzarella, bucatele de sunca si frunze proaspete de rucola. Se ruleaza si se aranjeaza in tigaie, se lasa 2-3 minute la foc mediu-mic, pana se topeste mozzarella. Rulada poate fi combinata si cu alte umpluturi: cascaval, spanac, ciuperci.
Se serveste calda, taiata in felii de grosimea unui deget. Deasupra se presara parmezan ras.
Savurati cu placere!






















