Crap cu broccoli, rosii si ceapa
Reteta este extrem de simpla. Este varianta perfecta pentru o cina, pentru care ai foarte putin timp ca sa o prepari.
Avem nevoie de:
un crap; broccoli; o crenguta cu rosii; o ceapa rosie; sare de mare; piper; busuioc uscat; fulgi de paprica; curcuma.
Mod de preparare
Spalam bine pestele deja curatat. Il asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Condimentam crapul cu sare de mare si celelalte condimente, in afara de curcuma, care o lasam pentru legume. Si-l stropim cu ulei de masline extra virgin.
Alaturi asezam legumele,
le condimentam cu sare, curcuma si un pic de ulei.
Crestam usor crapul cu un cutit mare bine ascutit.
Coacem pestele la 180 grade C, pana se rumeneste frumos, cam 30-40 minute.
Si servim cu un vin alb sec si atat.
Simplu si delicios!
Pofta mare!