Budincă dulce cu fidea și stafide

Ingrediente
Paste tip fideluta
1 pahar de lapte
2-3 oua
stafide
zahar vanilinat dupa gust
un varf de cutit de sare
Mod de preparare
Se fierbe fideluta in lapte, cand este fiarta se lasa sa se raceasca pana se ingroasa (aproximativ 1 ora).
Intr-un bol se bat ouale cu zaharul, pana se topeste tot zaharul.
Cand fideluta s-a racit si a imbibat laptele adaugam sare, zahar vanilinat, stafidele ( spalate si oparite din timp) si amestecul de ou cu zahar. Toate ingredientele se amesteca.
Intr-o forma de copt tapetata cu hartie se toarna amestecul obtinut si se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana capata o crusta aurie.
Testam cu o scobitoare daca este gata.
Budinca se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca putin si se presara cu zahar pudra.
Pofta buna de la Angela!