Burrito cu pui
Ingrediente:
Tortila - 4 buc.
Piept de pui - 200 g
Porumb dulce boabe - 4 linguri
Ardei iute - 0,5 buc
Usturoi - 3 caței
Ceapă verde - 3-4 buc
Sos de roșii - 3 linguri
Cașcaval tare - 50 g
Ulei vegetal - după gust
Coriandru măcinat - după gust
Piper negru măcinat - după gust
Ardei roșu măcinat - după gust
Sare - după gust
Mod de preparare:
1. Fierbeți pieptul și tăiați-l fâșii, apoi prăjiți ușor în ulei vegetal, adăugați ardeiul iute tocat și usturoiul. Amestecați totul bine și dupa 1-2 minute adaugați porumbul, sosul de roșii, sarea și condimentelr. Se prăjește la foc mediu timp de 5 minute, amestecând din când în când.
2. Se presară tortilla cu cașcaval ras fin și se pune deasupra ceapa tocată. Asșezați fileul prajit în mijlocul foii de tortilla.
3. Daca tortilla a fost facuta din faina de grau, atunci se poate rula în folie și se coace la cuptor la 180°C timp de 5 minute. Dacă tortilla a fost pregătită cu adaos de făină de porumb, atunci nu va fi posibil să o rulați într-un rulou. Puteți împături cu grijă burrito-ul de pui în jumătate și prăjițe-l ușor în ulei vegetal pe ambele părți până se rumenește.
Poftă mare!