Horoscop pentru vineri, 14 septembrie 2018

Află ce îți rezervă astrele pentru această zi.

Berbec

Sunt posibile cheltuieli majore împreună cu alții. Pe de o parte câștigi, primeșt bani sau bunuri importante, însă pe de altă parte vei fi nevoit să achiți facturi restante, credite sau daunele făcute de cineva drag și apropiat. Chibzuiește bine fiecare ban și bun utilizabil împreună cu alții! Fluctuațiile financiare sunt mari și pe termen lung.

Taur

Delicată zi în plan partenerial. Predomină senzația că toată lumea s-a pornit împotriva ta și indiferent ce ai spune sau ai face tot primeși reproșuri. Cumva există o ruptură între tine și ceilalți, astfel că nu trebuie să forțezi nota. Ascultă ce ți se spune, depune eforturi să nu iei lucrurile prea personal și ai încredere că totul se desfășoară în favoarea ta.

Gemeni

La serviciu există animozități, fiind vorba de nemulțumiri, greșeli și hibe adunate în ani de zile. Acum ies la iveală în chip neplăcut, dar partea bună constă în faptul că se pot dizolva cu puțin efort și bunăvoință. Fii prudent și în privința sănătății! Afecțiunile sistemului uro-genital și/sau gâtului pot lua amploare. Odihnește-te mult!

Rac

O zi în care cheful de amor și aventuri este accentuat. Totuși ar fi bine să-ți controlezi stările și pornirile, deoarece sunt șanse să-i dereanjezi serios pe ceilalți. Relațiile sentimentale sunt umbrite. Secretele lor pot ieși la iveală în mod neașteptat. Răbdare, toleranță și evită să ai așteptări prea mari din partea celor dragi.

Leu

În plan familial apar răsturnări de situație deosebite. În mod special cu femeile din neamul tău de proveniență sunt posibile discuții aprinse și retragerea unor promisiuni vechi. Fii atent la cele petrecute astăzi și depune eforturi să dizolvi animozitățile. Pe de altă parte, ocupă-te și treburile gospodărești restante. Instalațiile de apă se pot avaria.

Fecioara

Multe persoane din anturajul apropiat vor dori să converseze cu tine pe teme diverse. Este posibil să afli secrete deosebite care, pe moment, te pot destabiliza emoțional. Cumva există o legătură între segmentul financiar, secțiunea venituri obținute din munca ta proprie și subiectele abordate astăzi cu ceilalți. Evită să vorbești despre tine sau să emiți judecăți la adresa altora.

Balanta

Sunt șanse să primești bani de la locul de muncă. Totuși în umbră există secrete bine păzite în planul veniturilor pe care le obții în urma eforturilor depuse în câmpul muncii. Se pare că de la și prin femei, respectiv colegele de muncă, sunt posibile neplăceri financiare, greu de estimat. De evitat cheltuielile nefondate! Fluctuații financiare.

Scorpion

O zi cu stări de spirit greu de controlat. Partea bună a lucrurilor constă în faptul că ai șanse deosebite de a-ți înțelege temerile adunate în ani de zile și de a face lumină printre ele. Detașează-te de cotidianul zgomotos, privește atent în Sufletulul tău și ascultă ce are de zis. Surprizele se vor ține lanț.

Sagetator

Ar fi bine să te odihnești și să te îndepărtezi de oamenii și locurile zgomotoase. Atât sufletul, cât și trupul tău au nevoie de o pauză prelungită, deoarece se pot evidenția afecțiuni ale sistemului uro-genital și gât. Îngrijește-te pe îndelete și oferă-ți tot ce simți că ai nevoie. De evitat analizele, consultațiile medicale și intervențiile chirurgicale.

Capricorn

Chiar dacă apar în preajma ta prieteni sau susținători din segmentul socio-profesional, cu intenții bune, zâmbete largi și propuneri surprinzătoare, totul este o aparență minunată, care ascunde scopuri personale și interese meschine. Nu este ceea ce pare, de aceea ține-ți firea și evită să aluneci în fantasmagoriile prezentate de alții.

Varsator

La locul de muncă este multă zarvă, mai ales în relațiile cu șefii și/sau autoritățile. Este nevoie de prudență, discernământ și toleranță, deoarece sunt posibile discuții aprinse și deteriorarea imaginii publice. Se conturează schimbări importante la locul de muncă, mai ales dacă ocupi o funcție de conducere sau ești implicat în proiecte de anvergură.

Pesti

Gândirea este deficitară astăzi, de aceea este posibil să-ți fie greu să iei decizii, să susții un dialog coerent și constructiv sau să te implici prea mult în activități intelectuale. Recomandabil este să aplezi la sprijinul celorlalți pentru a rezolva urgențele. Călătoriile și semnarea documentelor pot întâmpina neplăceri serioase și pe termen lung. De evitat!