Horoscop pentru saptamana 17 - 23 februarie 2020

Urmează o perioadă cu schimbări importante pentru Vărsători, Pești, Lei, Fecioare și Gemeni.

Iată ce anunță horoscopul săptămânii pentru toate zodiile:

BERBEC

Horoscopul săptămânii anunță o perioadă în care Berbecii pot afla adevărul despre o persoană sau o situație care îi interesează foarte mult. Perioada este foarte bună și pentru pregătirea unir schimbări majore în carieră, care pot avea loc la sfârșitul lui martie. În plan sentimental, cei care doresc să se împace cu cineva din trecut au astrele de partea lor.

TAUR

În această săptămână, Taurii pot relua legătura cu un vechi prieten sau, la locul de muncă, poate fi refăcută o echipă din care nativii au facut parte și în care le-a făcut plăcere să lucreze. În plan personal, perioada următoare poate aduce situații care vor modifica planurile nativilor pe termen lung sau vor duce la rezolvarea unei probleme legată de acte sau bani.

GEMENI

Pentru Gemeni, săptămâna vine cu schimbări în carieră sau în rolul pe care aceștia îl au în compania pentru care lucrează, în cercul social sau în comunitate. S-ar putea ca unii nativi să prefere acum să „ia o pauza” și să se retragă din „prima linie”, pentru a se odihni mai mult sau pentru a se ocupa, discret, de alte proiecte personale.

RAC

Horoscopul săptămânii le recomandă Racilor să își păstreze calmul în relațiile cu cei din jur, mai ales dacă este vorba de copii, de colegi cu mai puțină experiență sau de prieteni care nu sunt de acord cu punctul lor de vedere. Mercur retrograd aduce neînțelegeri și probleme de comunicare. Dar tot Mercur retrograd aduce și soluții. Uneori, schimbarea atitudinii poate face minuni.

LEU

Leii cărora li s-a respins o cerere de credit au, în această săptămână, mai mult noroc. Perioada este potrivită și pentru renegocierea unor contracte sau, în familie, pentru reanalizarea și schimbarea planurilor privind bugetul familiei. Nu este, însă, o perioadă bună pentru noi afaceri sau noi investiții. Aceasta va începe după 10 martie, când Mercur, planeta Afacerilor, contractelor și comunicării, va reveni la mersul direct.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt patronate de Mercur și perioada în care această planetă este în mișcare retrogradă poate fi provocatoare pentru ele. Dar, dacă își „domolesc” spiritul critic și acceptă că „adevărul e la mijloc”, Fecioarele pot readuce pacea în multe relații și pot stinge multe conflicte. Și în cuplu se pot depăși eventuale tensiuni sau, după caz, se poate ajunge la împăcare.

BALANȚĂ

Horoscopul săptămânii anunță oportunități profesionale pentru Balanțe dar s-ar putea ca acestea să însemne și schimbări în rutina lor zilnică sau mai multă muncă decât se așteaptă. Perioada este stresantă și pentru Balanțele care au, deja, job-ul dorit: vor fi nevoite să refacă un proiect sau o călătorie pe care abia o așteptau va trebui amânată. Astrele le recomandă să aibă răbdare și să se odihnească.

SCORPION

În cazul Scorpionilor, Mercur retrograd va acționa în „casa Iubirii”. Dar tot în „casa Iubirii” va ajunge și Soarele, iar săptămâna viitoare, va fi Lună Nouă. Urmează, deci, o perioadă importantă pentru viața sentimentală a Scorpionilor. Multi dintre ei vor încerca să se întoarcă la un fost partener sau o fostă iubire va încerca să revină în viața lor. În cuplu, se poate reface farmecul de la începutul relației.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători începe o perioadă potrivită pentru întoarcerea în casa părintească sau în alte locuri dragi, pline de anintiri. Perioada este bună și pentru renovări și schimbări în casă, dar nu și pentru schimbare de casă. Atmosfera în familie poate fi, însă, marcată și de discuții și neînțelegeri, mai ales dacă e vorba de bani, de patrimoniul comun sau chiar de simple „chestiuni administrative”.

CAPRICORN

Capricornii trebuie să fie mai organizați în această perioadă pentru că Mercur retrograd le poate da peste cap agenda zilnică: s-ar putea să întârzie la întâlniri, s-ar putea ca evenimente la care doreau să meargă să nu mai aibă loc sau documente de care au nevoie să nu fie eliberate la timp. Dar Mercur retrograd are și efecte pozitive, cum ar fi găsirea unor obiecte pierdute sau relansarea unor negocieri.

VĂRSĂTOR

Horoscopul săptămânii le recomandă Vărsătorilor să aibă grijă de acte și bani, să nu exagereze cu cheltuielile și, dacă au bani de primit, să nu intre în panică dacă aceștia nu ajung la termenul fixat. Mercur retrograd poate aduce și astfel de intarzieri. De aceea, e bine ca nativii să aibă o rezervă la care să apeleze în caz de nevoie. Dar Mercur retrograd poate veni și cu oferte de a relua vechi colaborări.

PEȘTI

Cu Mercur retrograd în zodia lor, Peștii vor trece printr-o perioadă solicitantă și plină de neprevăzut. Dar ei se adaptează rapid, așa că săptămâna va fi una foarte bună pentru mulți nativi. Unii dintre ei vor primi vești-surpriză de la persoane dragi, din trecut. Alții își vor primi bani sau vor găsi noi „formule” pentru a-și pune în valoare creativitatea sau vor întâlni persoane care, în viitorul apropiat, vor avea un impact major asupra lor.