Află ce îți rezervă astrele pentru 26.11.2020

Berbec

Ești intr-o forma de zile mari astăzi. Debordezi de energie, iar dorinta de a te ocupa de tot si toate te poate epuiza. Bine ar fi sa te ocupi doar de sufletul si trupul tau. Relatiile cu cei apropiati sunt tensionate si se recomandă prudență si discernământ. Spre finalul zilei vor interveni chestiuni financiare legate de cumpărăturile zilnice. Evită exagerările de orice fel!

 

Taur

Este o zi in care ai dori să stai cât mai departe de iureșul vieții. Selecteaza-ti prioritatile si ocupa-te doar de treburile usoare. Starile tale de spirit fluctueaza mult si ar fi bine ca sa nu lasi sa se observe asta. In a doua parte a zilei, te vei simți mai bine. Acordă-ți momente de ragaz in mijlocul naturii si foloseste doar remedii naturiste pentru îmbunătățirea sănătații tale.

 

Gemeni

Interesantă zi la capitolul prieteni. Sunt posibile mici neintelegeri, dar sunt pasagere. Dialogurile purtate, sfaturile sau îndemnurile primite ar trebui notate într-un jurnal prețios. Chiar dacă unele vorbe te uimesc peste măsură, ia aminte și respectă ceea ce ți se spune. Undeva cândva îți vor fi de mare folos. Spre seară meditează la discuțiile și evenimentele de peste zi.

 

Rac

Relatiile cu sefii sunt prioritare astăzi. Dacă apar discutii în contradictoriu, menține-ți punctul de vedere cu explicatii pertinente. Prudenta si discernamantul te pot feri de neplacerile pasagere ale zilei. Dupa-amiaza, prietenii te inconjoara cu multa dragoste. Se pare ca ai un protector deosebit, pe care il cunosti foarte putin sau deloc.

 

Leu

Sufletul tau necesită o atentie deosebită. Activitatile culturale îți pot oferi momente minunate. Este o zi buna pentru a te ocupa de demersurile specifice unei calatorii lungi sau pentru studiile universitare. Atentie la relatiile cu sefii si autoritatile! Se intrezaresc animozitati greu de definit, in urma carora imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit.

 

Fecioara

Ziua este favorabila achitarii txelor, impozitelor și rezolvării situațiilor financiare comune cu alții. Verifică atent documentele financiare și meține o legătură apropiată cu instituțiile oficiale cărora le datorezi bani. Persoanele din anturajul familial au nevoie de sprijinul tău material și bine ar fi să-l acorzi într-o anumită măsură. Se prefigurează cheltuieli pentru îmbunătățirea condițiilor locative.

 

Balanta

Colaboratorii sau partenerul de viață te provoacă mult. Fii prudent si nu exagera. Sunt momente pasagere ce se pot rezolva cu amabilitate. Totusi, se pare ca nemultumirile legate de bani si bunuri materiale există pe fundalul acestor tipuri de relații. Spre seara, detaseaza-te de forfota vietii, plimba-te in aer liber sau stai la o șuetă cu cei dragi și de încredere.

 

Scorpion

O avalanșă de treburi la serviciu. Chiar daca iti propui sa rezolvi multe, organismul tau are nevoie de odihna. Relatiile colegiale sunt umbrite, asa ca nu te baza pe ele. Dar, sefii te observă și vor aprecia elanul tau. Ba îți vor oferi sarcini noi de lucru, pe motivul că numai tu ești capabil să le îndeplinești cu brio. Cere ajutorul oamenilor de încredere!

 

Sagetator

Veselia de care dai dovada te va face remarcat în anturaj. Esti pus pe șotii, dar se pare ca nu prea ai sustinatori. Relatia cu persoana iubita este tensionata si bine ar fi sa lamuresti lucrurile. Cheful de a te îndrăgosti de prima persoană ivită în cale este păgubos pe termen lung. Răbdare, prudență, temperanță în toate! Spre seară odihnește-te conștient!

 

Capricorn

Ziua este excelentă pentru segmentul familial. Sunt favorizate curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarea interioarelor si a grădinii. De asemenea, poți planifica achiziționarea unor bunuri patrimoniale de valoare sau vânzarea celor care îți prisosesc. Se conturează schimbări domestice de anvergură, iar ziua îți va oferi numeroase indicii în acest sens.

 

Varsator

Sunt momente importante în relațiile cu anturajul apropiat. Schimbul de informații te va ajuta să-ți lămurești chestiuni profesionale și să-ți îmbunătățești viața în general. Pe de altă parte, vei fi atras de sfera activităților intelectuale. Te poți gândi la implicarea în studii, cercetări, cursuri de scurtă durată, fie ca instructor, fie ca elev. Ambele ipostaze ți se potrivesc.

 

Pesti

Chletuielile necesare traiului zilnic alcatuiesc subiectul principal al acestei zile. Pe de alta parte, poti primi cadouri si recompense, dar si vesti legate de salarizarea unui loc de munca. Energia vitala fluctueaza mult. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de treburile prioritare. Dupa-amiaza, o ruda sau un prieten apropiat îți va cere sfatul într-o chestiune importantă.