Află ce îți rezervă astrele pentru 26.04.2024

 

Berbec

S-ar putea sa iei legatura cu cineva aflat departe de granitele tarii sau sa te ocupi de detaliile unei calatorii. Amblele variante iti sunt sustinute de astre, asa incat bucura-te de tot ce ti se iveste acum. Pe de alta parte, iti sunt recomandate, în după-amiaza zilei, activitatile culturale sau participarea la intalniri pe teme spirituale.

 

Taur

Contextul astral de astăzi iti aduce chestiuni financiare, in speta datoriile. Este nevoie sa-ti achiti facturile, taxele, impozitele sau daca este cazul ratele la banca. Bine ar fi sa-ti rezolvi toate datoriile si sa eviti amanarea vreuneia. Pe de alta parte, deocamdata iti vin bani din munca desfasurata in cadrul unei colaborari.

 

Gemeni

Relatia cu partenerul de viata este destul de tensionata. Bine ar fi sa fii deschis la nevoile si doleantele sale. Accepta un dialog sincer si sustine-ti punctele de vedere cu fermitate. Se recomanda atentie si la partenerii de afaceri sau la colaborarile in care esti implicat. După-amiază vor interveni chestiuni legate de bugetul familial.

 

Rac

Sanatatea iti poate juca feste astăzi. Bine ar fi sa tii dieta, sa-ti dozezi eforturile si sa dormi suficient. Ai fi tentat sa-ti continui treburile de la serviciu, dar nu se recomanda. Relatiile colegiale sunt tensionate, iar sefii iti ofera si mai multe responsabilitati. Vei fi nevoit sa dai explicatii celo dragi.

 

Leu

Se anunta petreceri si intalniri romantice. Cei dragi nu vad cu ochi buni cheful tau de distractii si aventuri, insa cu putin efort ai putea sa-i molipsesti si pe ei cu entuziasmul tau. Pentru alti nativi, copiii le vor da batai de cap. Fii deschis la placerile si nevoile celor dragi. Sănătatea este vulnerabilă.

 

Fecioara

Ai spor in treburile casnice. Ocupa-te de curatenii generale, reparatii curente in special la sursele de foc si de aer si reamenajeaza casa. Relatiile cu membrii familei sunt tensionate, dar cu putin efort si bunavointa vei depasi toul cu bine. După-amiază se anunta intalniri amuzante, insa cei dragi nu prea vor contribui la starea ta de bine.

 

Balanta

Se conturează aspecte familiale și domestice. Sunt posibile calatorii de agrement, dar poti merge si la un prieten sau o ruda apropiata pentru a-ti oferi ajutorul. Visezi la o calatorie peste mari si tari, dar intemperiile te impiedica. Vin catre tine o multitudine de informatii, care mai de care mai surprinzatoare, dar recomandabil este sa le selectezi.

 

Scorpion

Este nevoie sa-ti verifici bugetul si sa planifici cumparaturi. Recomandabil este sa cheltuiesti strictul necesar si sa eviti speculatiile, investitiile sau imprumuturile. Energia vitala fluctueaza mult, astfel incat dozeaza-ti eforturile si odihneste-te suficient. După-amiază se contureaza o mica excursie sau o intalnire cu cineva apropiat.

 

Sagetator

Esti in vervă, te implici in tot si toate si pe deasupra reusesti sa-i obosesti si pe ceilalti cu agitatia ta. Tine-ti in frau emotivitatea, lasa aminitirile deoparte si bucura-te de tot ce te inconjoara. Ai grija la ce si cum mananci, fiind indicat sa te abtii de la alimentele nepotrivite. Răscoliri financiare.

 

Capricorn

Ești greu observabil in peisaj. Sufletul tau are nevoie de retragere din iuresul cotidian, de aceea se recomanda sa dormi mai mult, sa abordezi o dieta sau sa te plimbi in aer liber. Sanatatea este vulnerabila. Te vei simti mai bine si vei reveni in mijlocul celorlalti în a doua parte a zilei.

 

Varsator

Vei fi inconjurat de prieteni sau macar vei afla multe si marunte despre acestia. Un protector important iti poate da vesti interesante despre cariera ta profesionala. Deocamdata este un subiect delicat, insa cu putin efort vei depasi totul cu bine. Se pot accentua unele afectiuni mai vechi.  Fereste-te de aglomeratii, tine regim si dormi suficient.

 

Pesti

Se pare ca vei fi in vizorul lumii. Ori mergi la un eveniment cu invitati de onoare, ori vei avea de-a face cu un sef. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit, de aceea fii prudent. Bine ar fi sa vorbesti putin, clar si la obiect, evitand provocarile celorlalti si replicile acide.