Află ce îți rezervă astrele pentru 21.11.2020

Berbec

Vei avea de-a face cu prietenii în acest weekend. Sunt posibile intalniri si dialoguri interesante. Ar trebui sa fii mai discret si să nu-ți divulgi planurile de viitor. De asemenea, este posibil să fii invitat la evenimente sociale. Onorează-le si bucură-te de tot ce te înconjoară! Relatia cu persoana iubita este destul de tensionata. Fii prudent si stai mai mult in preajma celor dragi. duminică vei avea nevoie de liniște și discreție.

 

Taur

Relatiile sociale alcătuiesc subiectul principal al finalului acestei săptămâni. Sunt posibile reproșuri din partea unora și pe undeva sunt fondate. Asta datorita faptului ca eforturile tale sunt orientate spre casa si familie, iar indatoririle profesionale le-ai trecut pe locul doi. Găsește un echilibru intre viata privata si cea sociala. Relaxează-te și fii alături de cei dragi! îți prind bine sfaturile venite din partea prietenilor. Totul este să le accepți.

 

Gemeni

Ești atras de preocupările filozofice în acest weekend, astfel că ar fi minunat să lecturezi cărți deosebite, să participi la dezbateri pe teme diverse sau să planifici secvențe de învățare a unor teme noi. Intră în discuție și călătoriile îndepărtate sau relaționarea cu persoane străine sau aflate în străinătate. Odihnește-te și cultivă gândirea pozitivă! Sunt posibile multe dialguri și cu persoanele din mediul profesional.

 

Rac

Atenția și eforturile îți vor fi atrase de segmentul financiar comun cu alții în aceste weekend. Verifica situatia taxelor, impozitelor sau aspectele legate de mosteniri si partaje. Evita cheltuilelile extravagante! Pe de alta parte, daca esti implicat in relatii cu institutii financiare poti primi vesti interesante, insa alarmante. Chibzuiește pe îndelete fiecare sugestie de investiții! Duminică, relaxează-te cu activități culturale.

 

Leu

Relatiile parteneriale și colaborările în care ești implicat te solicită mult la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt momente favorabile dialogurilor cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri pentru a lamuri unele animozități vechi. Esti foarte combativ si se recomanda prudență. Ascultă si ce au de zis ceilalti, deoarece vei putea sa rezolvi totul mult mai bine. Duminică vei fi nevoit să achiți facturi restante și să-ți reorganizezi bugetul de cheltuieli.

 

Fecioara

Weekend-ul îți aduce treburi de rutină, indiferent că te afli acasă sau la locul de muncă. Ai senzatia ca numai tu muncesti, iar ceilalți doar profit de pe urma ta. Bine ar fi sa fii discret si sa te abții de la comentarii sarcastice. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele inimii și sistemului circulator, deci fii prudent și îngrijește-te pe îndelete. Duminică intervin aspect parteneriale.

 

Balanta

Se animă atmosfera în sfera relațiilor sentimentale la sfârșitul acestei săptămâni. Este rost de distracții și aventuri, dar puțini sunt aceia care îți vor ține isonul. Cei dragi s-ar putea opune planurilor tale personale. Fii prudent și aranjează lucrurile astfel încât să împaci pe toată lumea. De evitat exagarările! Ai nevoie de odihnă și detașare de cotidian. Duminică se conturează activități de rutină.

 

Scorpion

Acasă, în locurile familiale împreună cu cei dragi te simți cel mai bine la finalul acestei săptămâni. Planifică și desfășoară activități domestice alături de membrii familiei. Tendința ta este de te ocupa de orice altceva numai de segmental familial nu. Fii prudent și orientează-ți eforturile spre casă și familie, altfel riști neplăceri gratuite. Sentimental, intervin contradicții în ziua de Duminică.

 

Sagetator

Bine ar fi sa iei legatura cu neamurile sau cu prietenii apropiati în zilele acestui final de săptămână. Mai ales daca pe unii nu i-ai vazut de mult sau nu mai ai vesti despre ei. Esti dornic de comunicare si studiu si bine ar fi sa profiti de acest lucru. Sunt momente favorabile inscrierii la cursuri de scurta durata sau pentru a planifica excursii. Îngrijește-ți sănătatea! Casa și familia sunt temele zilei de Duminică.

 

Capricorn

Banii si tot ce tine de ei sunt preocuparea principală a sfârșitului acestei spătămâni. Sunt posibile cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea unui loc de muncă. Tentatia cumparaturilor esta la cote inalte, dar bine ar fi sa te abții. Se recomandă prudență, pentru că unii din preajma ta doresc, în secret, să profite de pe urma veniturilor tale. Întâlniri agreabile cu persoanele apropiate și călătorii pe distanțe scurte.

 

Varsator

Provocări deosebite din partea altora se conturează la sfârșitul acestei săptămâni. Ai energie, chef de viață și dorința de a te baga în treburile altora. Recomandabil este să te ocupi doar de tine, pentru ca risti sa ajungi la conflicte gratuite cu ceilalti. Sunt momente favorabile de a merge la un salon de înfrumusețare sau de plănui cursuri de dezvoltare personală. Duminică intervin cheltuieli împreună cu alții.

 

Pesti

Esti greu de găsit la finalul acestei săptămâni. Sufletul tau are nevoie de introspecție si de retragere din iureșul vietii. Gândurile îți zboară catre evenimentele si oamenii de la serviciu. Exista multe nemultumiri in acest segment de viata, dar privește partea plina a paharului. Daca primesti reproșuri sau colegii sunt reticenți față de tine, pe undeva este și vina ta. Odihnește-te conștient și trasează, în taină, alte planuri de viitor.