Află ce îți rezervă astrele pentru 20.05.2020

Berbec

Luna plasata in zona finantelor anunta cresterea interesulul pentru castig si acumulare materiala. Se poate vorbi despre sanse frumoase de sporire a veniturilor, despre descoperirea a noi surse de castig. Creativitatea este stimulata in aceasta perioada si poate fi folosita in mod fructuos pe mai multe paliere ale vietii tale. Cu conditia sa fii dispus sa-ti recunosti abilitatile si talentele.

 

Taur

Daca vorbim despre Luna in Taur, vorbim despre dorinta de siguranta, despre control, dar si despre decizii care pot influenta finantele si acumularea materiala. Asadar, este un moment excelent pentru a lua decizii pe termen lung, pentru a-ti "desena" viitorul si a gasi noi strategii prin care sa-ti asiguri noi castiguri constante. In orice caz, e bine ca astazi sa te concentrezi asupra propriilor nevoi si dorinte.

 

Gemeni

Invatamintele pe care le ai de asimilat si integrat astazi tin de smerenie, altruism si generozitate. Este o zi si o perioada in care experientele traite te "forteaza" sa te introspectezi, sa-ti analizezi atitudinea si sa schimbi ceva acolo. Inveti acum sa cedezi locul intai daca e cazul sau sa ai rabdare si credinta, chiar daca lucrurile nu merg mereu cum iti doresti. 

 

Rac

O zi frumoasa sub aspectul relatiilor de prietenie si sociale. Incepe sa se risipeasca ceata si sa dispara confuzia in ce priveste unele relatii, integritatea unor persoane cu care doresti sa faci aliante sau sa derulezi un proiect de anvergura. Astazi ai simt practic si reusesti sa faci alegeri fara sa te lasi influentat de emotii. Prosperitatea din urmatoarea perioada depinde de abilitatea de a impartasi cu cei din jur ideile si de negocia foarte lucid si pragmatic termenii unor colaborari.

 

Leu

O zi importanta in ce priveste rolul tau social, functia, notorietatea, popularitatea, puterea si credibilitatea in plan profesional. Prezenta Lunii in zona carierei, precum si aspectele armonioase pe care le formeaza cu zona muncii, noi masuri care au ca scop cresterea eficientei la locul de munca si imbunatatirea rezultatelor. Atmosfera astrala din aceste zile permite reconfigurarea activitatii si cresterea sanselor de prosperitate, cu conditia sa fii flexibil si deschis la nou.

 

Fecioara

Luna se afla astazi in zona constiintei, mentalului superior, calatoriilor. Imaginatia bogata, dar si curajul de a visa te pot purta departe. De asemenea, poti comunica si poti afla informatii utile de la persoane care locuiesc dincolo de granite. Pe de alta parte, astazi, prin informatiile primite sau cartile rasfoite, iti pot largi orizontul cunoasterii si poti capata o noua viziune despre viitor.

 

Balanta

Este posibil sa te alegi cu un cadou sau sa te bucuri de surprize frumoase din partea unor persoane dragi. In acelasi timp, zona profesionala, atmosfera de la locul de munca si relatiile cu colegii sunt astazi potentate, asa ca te vei ocupa cu entuziasm si creativitate de toate sarcinile pe care ti le-ai propus. Atmosfera zilei este una destinsa si, de ce nu, vesela.

 

Scorpion

Luna se afla in Taur, in zona parteneriatelor, relatiei conjugale si imaginii sociale. Astazi se pot dezamorsa unele conflicte, se pot dizolva unele tensiuni relationale si se pot stabili punti de comunicare cu cei din jur. Asa ca, e foarte bine daca ti-ai propus sa te asezi la "masa tratativelor", pentru a vorbi deschis cu un partener despre neintelegeri trecute. 

 

Sagetator

O zi foarte dinamica, din punct de vedere profesional si financiar. Astazi esti foarte eficient, muncesti cu spor si chiar poti veni cu idei creative care sunt primite cu receptivitate de catre colegi si colaboratori. Este posibil sa mai intampini si dificultati in relatiile cu sefii dar, cu diplomatie si rabdare, toate se rezolva. Toate activitatile in care te implici astazi promit sa-ti aduca si beneficii materiale consistente, pe termen lung. 

 

Capricorn

O zi minunata sub aspectul trairilor, sentimentelor, iubirii oferite. Astazi, atmosfera astrala te imbie la a-ti dezvalui sentimentele si a ti le manifesta prin gesturi tandre si cuvinte pline de caldura. Nu e vorba neaparat despre o relatie intima, ci poate fi vorba si despre relatiile cu oamenii dragi din viata ta, carora simti sa le arati recunostinta si pretuirea. In tot cazul, ziua de astazi ar trebui traita dupa pofta inimii. 

 

Varsator

Luna plasata in zona sufletului te poate face mai sensibil decat de obicei, mai ales la nevoile familiei si ale celor dragi in general. Este o zi potrivita pentru a fi dedicata sufletului tau, caminului, familiei. Pe de alta parte, daca ai o afacere de familie sau doresti sa discuti cu cei apropiati despre o investitie sau un obiectiv pe care-l ai, acesta este momentul cel mai potrivit pentru a gasi solutiile cele mai profitabile.

 

Pesti

Zona comunicarii si calatoriilor este puternic activata astazi. Este posibil sa intalnesti oameni frumosi si generosi, sa afli informatii valoroase, sa iti faci noi cunostinte sau sa planifici o deplasare care-ti va bucura foarte mult sufletul sensibil. Demersurile legate de documente, corespondenta sau documentare sunt incununate de succes. Mai mult decat atat, astazi poti gasi sustinatori si aliati pentru punerea in practica a unei idei.