Află ce îți rezervă astrele pentru 19.10.2020

Berbec

Se pare ca domeniul profesional este preocuparea ta de astăzi, însă este vorba fie de o călătorie în străinătate, fie de o etapă de învățare. Relatiile cu sefii si autoritatile pot deveni neplacute. Dorinta de a-ti schimba statutul socio-profesional este destul de mare, insa nu este momentul potrivit luării deciziilor majore. Stările tale de spirit fluctuează mult.

 

Taur

Noutati legate de beneficiile pe care le poti obtine de la altii, atat in bani, cât și în bunuri. Poate fi vorba despre imbunatatirea conditiilor de munca sau de o mărire de salariu. Atentie la ce primesti in aceste zile, pentru ca mai tarziu s-ar putea sa fii nevoit sa returnezi totul. Tentatia de a cheltui sau de a te implica in afaceri este mare, dar fii prudent.

 

Gemeni

Colaborările si proiectele comune cu altii sunt la ordinea zilei. Bine ar fi sa faci o analiză a activitatilor in care esti implicat. Ai forta si elan, dar se pare ca ceilalti nu prea au chef sa lucreze cu tine. Se pot isca discutii aprinse cu partenerul de viata sau de afaceri pe tema banilor. Daca ai nemultumiri vizavi de ceilalti, incearca sa te explici in cuvinte putine.

 

Rac

Este nevoie de prudență la serviciu. Relatiile colegiale sunt disonante, iar sefii nu te privesc cu ochi buni. Ocupa-te doar de treburile tale si evita provocarile. In a doua parte a zilei se intrezaresc aspecte dinamice in relatiile parteneriale. Gandeste-te bine la toate tipurile de relatii in care esti implicat si da-le la o parte pe cele care nu iti mai sunt de folos.

 

Leu

Creativitatea este unul din atuurile tale de astazi. Te poți ocupa de un hobby, poți organiza activități recreative împreună cu persoana iubită și copiii sau pur și simplu te poți bucura de tot ce înconjoară, flecărind cu unul și cu altul. Evită exagerările de orice fel și lasă-le și celorlalți ocazia să se pună în valoare în fața ta.

 

Fecioara

Pe cât posibil, petrece cât mai mult timp acasă împreună cu membrii familiei. Chiar dacă ești ocupat cu responsabilitățile socio-profesionale este bine să acorzi atenție și eforturi și pentru treburile gospodărești sau pentru rezolvarea nevoilor celor dragi. Te poți gândi la schimbarea locuinței sau la achiziționarea unor bunuri patrimoniale.

 

Balanta

Vei fi nevoit sa faci mai multe drumuri. Scopurile pot fi diverse, dar cu siguranta vei avea ceva de castigat. Sunt favorizate dialogurile cu neamurile sau cel cu prietenii apropiati. In a doua parte a zilei, se întrezăresc treburi casnice. O discutie cu o ruda ti-ar putea da batai de cap. Fii prudent si nu lua decizii pripite pana nu ai toate informatiile.

 

Scorpion

Tendință accentuata de a cheltui. Bine ar fi să-ți faci doar cumparaturile necesare pentru ca altfel riști să-ți destabilizezi bugetul. Incearca sa gasesti un echilibru intre latura materiala si cea spirituala a vietii. Spre seara, plimba-te in aer liber sau relaxeaza-te cu o lectura deosebita. Atentie la rude si prieteni apropiati!

 

Sagetator

Te gandesti doar la ale tale si asta se va observa de catre cei din jur. La serviciu se pot ivi animozitati, recomandabil fiind sa iei aminte si sa incerci sa-ti imbunatatesti situatia prin atitudine sau explicatii pertinente. In a doua parte a zilei te vei simti excelent, dar atentie ca starile de spirit pot varia destul de mult.

 

Capricorn

Energia vitala va fluctua destul de mult astăzi, de aceea ocupă-te numai de treburi ușoare. Unii vor încerca să te provoace pe teme diverse, dar tu nu le răspunde și rămâi concentrat pe treburile tale. De evitat consultațiile și analizele medicale, întrucât sunt posibile erori. Plimbă-te în aer liber și dormi suficient.

 

Varsator

Poti primi sfaturi sau indemnuri bune din partea prietenilor sau a unui protector important. Chiar daca unele nu iti sunt pe plac, retine ideea si fii sincer cu tine insuti. Dupa-amiaza zilei este favorabila retragerii din cotidian si gandirii profunde la evenimentele si oamenii din viata ta. Ai curaj si traseaza-ti noi directii de viitor.

 

Pesti

O zi favorabilă lămuririi neintelegerilor cu sefii. Sunt momente pasagere si nu ai de ce sa te ingrijorezi. Vin evenimente importante legate de prieteni si protectori. Recomandabil este sa te gandesti pe indelete pe cine merita sa mai pastrezi alaturi de tine si sa iti orientezi atentia catre oameni noi. Spre seara, cei dragi vor avea nevoie de tine.