Află ce îți rezervă astrele pentru 16.10.2020

BALANŢĂ

Vine cineva după o lungă absenţă şi va propune un alt stil de viaţă, şi care să vă facă fericiţi. Se poate să puneţi piatra de temelie pentru o nouă fundaţie, lansaţi la apă un proiect şi investiţi acolo toate resursele interioare să faceţi un lucru de calitate.

 

SCORPION

O problemă de sănătate o să iasă în evidenţă şi trebuie făcut ceva - o programare la medic şi primul pas e făcut. Lucrurile pe care le-aţi făcut la repezeală, sau pe care n-aţi apucat să le faceţi se cer urgent rezolvate şi - ca lumea - să nu plătiţi penalizări.

 

SĂGETĂTOR

E cineva care vrea să vă coopteze într-o activitate care să vă ridice la alt nivel, să ridicaţi ștacheta profesională. Poate aveţi totuşi o conversaţie faţă-n faţă cu acel cineva care vă iubeşte, dar a greşit şi ar vrea să repare, să vă-mpăcați - trebuie vorbit.

 

 

CAPRICORN

O să vă bucuraţi de un ajutor din partea unor apropiaţi şi o să vă rămână timp şi pentru o ieşire la plimbare. Se poate să vă ocupaţi de gospodărie, să faceţi diverse lucruri pe care vi le-aţi promis de multă vreme, dar n-aţi avut timp pentru ele.

 

VĂRSĂTOR

O să luaţi o decizie referitoare la şcoală, la nişte examene, la taxele pe care le mai aveţi de achitat - să ştiţi cum staţi. Poate plecaţi într-o excursie cu prietenii, cu maşina lor, dacă a voastră e defectă, sau poate cu trenul dacă nu vă e prea greu aşa.

 

PEŞTI

Aţi putea semna un act care să vă permită nişte libertăţi şi să vă cereţi drepturile. Se poate să vă intre suma de bani pe care-o aşteptaţi de prin septembrie şi să faceţi cumpărături, şi plăti, să scăpaţi de nişte griji - că le-aţi tot amânat.

 

BERBEC

O să reglaţi situaţia financiară şi dacă vă rămân bani o să daţi o fugă în staţiunea preferată, sau să le faceţi o vizita unor prieteni. O definitivare după lungi aşteptări - vi se dă un accept şi o să fie un progres vizibil - o să vă eliberaţi de o povară.

 

TAUR

Poate vă luaţi casă, ori faceţi o donaţie, va preocupă tot ce ţine de spaţiul locuibil şi de gospodărie, în general. Se pare că au rămas nişte vorbe în aer, nu v-aţi înţeles cu partenerul de cuplu şi nu merge aşa, comunicarea e scurcircuitată - trebuie făcut ceva.

 

GEMENI

Poate-ați ajuns la la o concluzie cu partenerul de suflet, continuaţi relaţia, său fiecare pe drumul lui. O să reamenajaţi camera de zi, dormitorul, vor fi schimbări ca să puteţi lucra şi să-nveţe şi copiii şi o să luaţi lucruri noi prin casă, ori le adaptaţi.

 

RAC

Se poate să închiriaţi un spaţiu ca să lucraţi, ori să locuiţi dacă sunteţi prea înghesuiţi şi mai vine şi un copilaş. Poate le faceţi o vizita unor rude care sărbătoresc ceva şi dacă locuiesc în alt oraş poate rămâneţi şi peste noapte la ei, sau la un hotel.

 

LEU

Se poate să ajungeţi abia acum la cineva care v-a invitat la începutul pandemiei, dar totul a fost blocat şi abia acum vă faceţi şi voi timp. O reuşită la şcoală, poate şi nişte acte semnate vă salvează de la o amendă, sau de la vreo notă proastă, dacă ţine de şcoală.

 

FECIOARĂ

Poate vă asociaţi cu cineva să lucraţi în particular şi o să daţi luni răspunsul. Va intra o sumă de bani şi e posibil să semnaţi un contract care să vă asigure câştiguri pe o perioadă mai lungă de timp - poate fi un proiect mai vechi.