Află ce îți rezervă astrele pentru 16.03.2023

 

Berbec

Esti căutat de sefi, dar si de catre persoanele din mediul familial. Se contureaza proiecte profesionale noi, care se pot desfasura pe termen mediu și lung. Totul este sa fii deschis la schimbari și să nu te lași dus de valul promisiunilor sau de laudelor unora. Daca trebuie sa iei decizii rapide, sfatuieste-te cu cineva de incredere. Apelează și la ajutorul divin!

 

Taur

Provocările persoanelor din anturajul apropiat sunt frecvente, fiind dificil să stabilești clar de unde pornesc si unde se termină. Este o perioadă provocatoare din perspectiva relațiilor, astfel că este bine să fii pregătit. Cu puțin efort și bunăvoință poți depăși orice situație neprevăzută. După-amiază rezervă momente pentru o plimbare în aer liber.

 

Gemeni

Gândurile iti sunt atrase de segmentul financiar, mai ales de partea comuna cu altii. Poti achita facturi, taxe, alte tipuri de datorii. Ofertele de investitii sunt tentante la prima vedere, dar te-ar implica in cheltuieli prea mari. Rezuma-te la strictul necesar si urmeaza un plan de cheltuieli bine pus la punct. Este nevoie și de sfaturi de specialitate financiară.

 

Rac

Energia zilei îți aduce în prim plan segmentul partenerial. A privi cu atenție la ceilalți, la ceea ce fac sau ce spun ceilalți este o variantă bună de a alege ceea ce ție îți este de folos. Chiar dacă apar și reproșuri, dialoguri purtate pe tonuri înalte sau poate chiar se preconizează finalul unui parteneriat, fii demn și mergi mai departe cum se cuvine.

 

Leu

Rutina de la locul de munca sau din segmentul domestic este tema principală de astăzi. Provocările colegiale fac referire la sarcini de lucru restante, așa încât ar fi bine să te mobilizezi și să ții pasul cu ritmul de lucru al celorlalți. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că sunt posibile neplăceri. Odihnește-te conștient și acceptă ajutorul celor din jur.

 

Fecioara

Intră în scenă astăzi segmentul sentimental. Din cauza banilor sunt posibile discuții aprinse cu persoana iubita si cu copiii. Cum tu deocamdată, se pare că aloci mai mulți bani nevoilor sau mofturilor tale, cei dragi îți pot reproșa acest lucru. Acum sunt momente scadente in care vei fi nevoit sa contribui cu sume consistente la bugetul comun de cheltuieli.

 

Balanta

Ziua te predispune la a relaționa cu membrii familiei și a te ocupa în mod special de casă și de nevoile familiei. Cei dragi și apropiați îți vor cere sprijinul în chestiunile lor personale, iar tu ar fi bine ca în limita posibilităților tale să le acorzi tot sprijinul. Spre seară organizează o șuetă pentru aceste persoane și oferă-le un cadru plăcut pentru dialog amuzant.

 

Scorpion

Ești preocupat de chestiuni serioase astăzi, astfel că ești scump la vorbă. Unii vor veni în preajma ta pentru a le oferi sfaturi și idei bune. Fii deschis cu ceilalți, deoarece și ei la rândul lor te pot ajuta cu soluții sau informații utile pe termen lung. în a doua parte a zilei, rezervă momente pentru lectură, studiu, documentare.

 

Sagetator

Apar cheltuieli fie pentru prieteni, pentru copiii altora, fie pentru a rezolva chestiuni profesionale la serviciu. Se recomanda prudenta, intrucat exista riscul sa cheltuiesti mult pe situatii si lucruri exagerate. Pe de alta parte, ai sanse sa primesti bani dinspre segmentul profesional sau cadouri si favoruri utile. Lasa grijile deoparte si bucura-te de situatiile ivite impreuna cu ceilalti.

 

Capricorn

O zi în care să te ocupi numai de tine și de nevoile tale reale. Energia vitală fluctuează și de aici și stările tale de spirit se modifică frecvent. Controlează-ți reacțiile, plimbă-te în aer liber și ocupă-te numai de treburi ușoare. Cineva din anturajul apropiat îți poate oferi surprize plăcute, fie prin informațiile oferite, fie printr-o invitație în oraș.

 

Varsator

Sunt momente excelente pentru a medita pe îndelete la situatiile si relatiile in care te afli. Revelațiile de astazi sunt uimitoare si ar trebui notate. Mentalitatea ta se schimba. Este posibil sa simti ca te afli la o răscruce importanta a vietii si trebuie sa iei o decizie. Nu forta nota si ai grija sa te și relaxezi. Dialogurile tăinuite sunt de bun augur. 

 

Pesti

Relatiile cu prietenii sau cu admiratorii din segmentul profesional reprezinta tema principală a zilei. Discutiile privitoare la actiuni sau proiecte comune roiesc in jurul banilor si bunurilor care sunt necesare. Pentru ca situatia ta financiara este fluctuanta evita sa te implici in cheltuieli sau in imprumuturi fara acoperire. Ascultă părerile celorlalți!