Află ce îți rezervă astrele pentru 14.09.2020

Berbec

Cheful de distractii te însoțește întreaga zi. Relatiile cu cei dragi sunt tensionate, existând riscul unor despărțiri definitive. Cei care au copii vor gusta din plin conflictul dintre generatii, însă atât parintii, cat si copiii vor iesi mai îmbogățiți sufleteste din astfel de situatii. Spre seara aduna-i pe cei dragi la o petrecere-surpriza.

 

Taur

Casa si familia sunt predominantele zilei. O discutie cu un membru al familiei te poate pune pe gânduri, însă nu toate informatiile primite te vizează pe tine. Recomandabil este să fii prudent vizavi de tot ce ține de neam și locuință, pentru ca factorul surpriza este prezent. Revizuieste conditiile din spatiul locativ.

 

Gemeni

Ziua îți aduce in preajma multi oameni. Intalnirile si dialogurile cu acestia iti pot fi de folos, de aceea fii deschis si accepta-le parerile. Exista varianta sa te desparti de unele persoane care ti-au fost apropiate, insa este un moment prielnic de a te debarasa de persoanele inoportune. Dupa-amiaza rezerva momente pentru odihna.

 

Rac

Capitolul financiar este tema propusă de astre. Poți primi cadouri, recompense sau vesti legate de salarizarea de la un loc de munca. Sunt momente bune de a-ți verifica balanța de venituri și cheltuieli și de a-ți creiona planuri financiare viabile pentru următoarele luni. Stările tale de spirit sunt fluctuante, astfel că eforturile fizice ar trebui reduse.

 

Leu

Se pare că te bucuri de multă popularitate. Farmecul care te înconjoară îi va atrage pe cei din jur, devenind un fel de exemplu bun de urmat. Însă, stările emoționale fluctuează destul de mult. Temperează-ți elanul de a te ocupa de prea multe odată și fii mai înțelegător cu cei dragi. Evită excesele de orice fel și detașează-te de cotidian.

 

Fecioara

O zi excelentă pentru odihnă, meditații în locuri sfinte si dialog interior. Astrele te sfătuiesc sa fii cât mai retras și să te gândești pe indelete la noi planuri de actiune. Se pot accentua durerile de cap si la propriu si la figurat. Gandurile tale zboara catre situația profesionala in care te afli. Ai incredere ca lucrurile se vor desfășura în favoarea ta.

 

Balanta

Prietenii si protectorii îți sunt în preajmă. Chiar daca se pot ivi neînțelegeri sau discutii aprinse, si din aceste situații poti afla sfaturi si informatii utile. Pe de alta parte, este posibil să renunți la unii prietenii mai vechi. Discerne cu atentie pe cine mai păstrezi in preajma ta. Recomandabil este să nu îți divulgi planurile, decât membrilor familiei.

 

Scorpion

Preocuparea ta este domeniul socio-profesional. Chiar daca abia mijesc zorii unei noi etape de munca, tu esti cu gandurile la schimbarile ce ar putea interveni in acest sens. Imaginea ta in ochii celorlalti poate avea de suferit daca te grabesti sa te implici in sarciniile altora. In a doua parte a zilei, se intrezaresc reuniuni cu prietenii.

 

Sagetator

Vesti controversate din străinătate sau legate de studii! Dorinta de a lua contact cu alte culturi si cu oameni din ținuturi îndepărtate este la cote inalte. Iti sunt favorizate activitatile culturale si dialogurile pe teme spirituale, ele fiind un bun prilej de a-ți îmbogăți filozofia de viață. Energia vitală fluctuează destul de mult, asa incat dozează-ți eforturile.

 

Capricorn

Chestiunile financiare legate de banii si bunurile comune cu altii sunt la ordinea zilei. Sunt momente bune pentru alcătuirea unui bilanț financiar si pentru trasarea unor noi planuri de actiune vizavi de îmbunătățirea venitului familial. Pe de alta parte, sunt posibile discutii legate de o moștenire sau de un partaj. Evita speculațiile de orice fel!

 

Varsator

Relatiile parteneriale iau turnuri deosebite. Pot avea loc discutii furtunoase in care să se pună punctul pe i. Axa tu-ceilalti este tensionata, fapt pentru care bine este sa fii prudent si sa discerni pe îndelete fiecare cuvânt adresat altora. Unde este cazul, rupe defintiv o relatie nepotrivita sau o colaborare care nu te mai reprezintă.

 

Pesti

Esti foarte implicat in treburile de la serviciu. Totusi, chiar daca ai multe si mărunte de făcut in sfera profesionala, bine ar fi să îți dozezi eforturile. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemelui cardio-vascular. Foloseste doar remedii naturiste pentru imbunatatirea starii tale generale. Apeleaza cu incredere la ajutorul celor dragi!