Află ce îți rezervă astrele pentru 14.07.2020

Berbec

Reusesti sa te mobilizezi intr-un mod admirabil, mai ales in prima parte a zilei. Astfel, esti foarte eficient si orientat spre scopuri precise si mize clare. Probabil ca vei termina mai repede tot ce ti-ai propus pentru astazi, gratie harniciei, rigurozitatii si capacitatii de concentrare excelente. S-ar putea ca rezultatele de astazi sa fie rasplatite cu un profit financiar considerabil sau macar cu apreciere si laude din partea sefilor. Spre seara, te bucuri de atmosfera tihnita din familie.

 

Taur

O zi frumoasa, in care tinzi sa fii echilibrat si cumpatat in tot ce spui si faci. Zona iubirii este foarte frumos aspectata si probabil nu vei avea parte de focuri de artificii sau experiente spectaculoase, dar te vei bucura de o atmosfera confortabila, de dovezi de dragoste si cel mai important, iti vei clarifica sentimentele fata de o persoana draga. Spre seara sunt posibile planuri de calatorie sau vizite agreabile.

 

Gemeni

Astazi probabil ca vei fi nevoit sa-ti rupi din timpul dedicat activitatilor zilnice, pentru a da o mana de ajutor cuiva din familie, sau pentru a te implica in rezolvarea unei probleme casnice. Este o zi favorabila si pentru a te ocupa de sanatate, chiar si numai prin schimbarea modului de alimentatie sau renuntarea la un viciu. In plan financiar, urmeaza niste zile frumoase, cu idei si solutii spectaculoase, cu schimbari radicale dar favorabile.

 

Rac

Esti foarte abil in comunicare si negociere, iar asta te ajuta sa porti discutii fructuoase si sa participi la niste intalniri in cadrul carora se iau decizii importante. Numai ca pe langa luciditate, coerenta si precizie in transmiterea informatiei, ai nevoie in primul rand de diplomatie, rabdare si discretie. Prin urmare, asteapta momentul potrivit pentru a divulga o informatie pe care doar tu o detii, sau pentru a dezvalui un secret pretios. Cu cat vei fi mai rabdator si chiar secretos, cu atat cresc si sansele de atingere a obiectivelor propuse.

 

Leu

Luna plasata in Taur, pe zona carierei, puterii si prestigiului, indica posibilitati de afirmare, prin valorificarea unui talent, eventual artistic. Pe de alta parte, ai prilejul de a repara niste greseli la locul de munca, prin asumarea responsabilitatii, dar si prin mai multa vigilenta. Astfel, poti evita o pierdere sau poti castiga niste bani. Diseara nu ai nevoie de nimic, in afara de liniste si relaxare. Ai nevoie sa-ti incarci bateriile dupa o saptamana de munca, pentru ca in weekend nu prea vei sta pe acasa.

 

Fecioara

Tinzi sa te gandesti foarte mult la viitor, sa-ti faci planuri, sa-ti imaginezi tot felul de scenarii pe care le vezi posibile, sa visezi cu ochii deschisi la o calatorie sau vacanta. Este un moment numai bun pentru astfel de preocupari, dar si pentru regandirea unei strategii de afirmare sociala si profesionala. Seara se anunta foarte frumoasa, in compania unor prieteni dragi. S-ar putea sa reintalnesti vechi cunostinte, pe care nu le-ai vazut de multa vreme si cu care iti va face o deosebita placere sa povestesti.

 

Balanta

Domeniul finantelor si bunastarii materiale este prioritar pentru tine. Si nu este vorba despre banii munciti cu sudoarea fruntii ci despre banii care pot fi castigati usor, prin intermediul altora sau cu ajutorul lor. Daca in ultimele zile ti-ai facut griji pentru bani sau ai simtit ca iti este tulburata siguranta materiala, astazi s-ar putea sa-ti dai seama ca toate aceste griji au fost nejustificate. Ba mai mult, se pare ca altii muncesc pentru bunastarea ta, sau pun umarul, te ajuta, te finanteaza.

 

Scorpion

Luna se afla astazi in zona partenerului de viata, a colaborarilor si contractelor, conferindu-ti rabdare si toleranta, seriozitate si consecventa. Pe baza acestor calitati manifestate preponderent, ai sansa sa stabilesti un acord pe termen lung, sa reasezi o relatie pe coordonate mai stabile, eventual sa vorbesti despre casatorie cu partenerul de cuplu. Spre seara vin vesti bune de departe, sau faci planuri de calatorie.

 

Sagetator

Astazi se pare ca muncesti mult, dar cu spor si cu rezultate foarte bune, care nu vor trece neobservate de sefi sau colaboratori. Ai prilejul de a te afirma, de a obtine recunoastere si de a face un pas inainte in cariera. Poate ca la un moment dat vei avea senzatia ca nu-ti sunt rasplatite eforturile sau ca banii obtinuti sunt putini. Insa spre seara, vei culege roadele muncii sau in orice caz, vei primi o veste buna despre bani.

 

Capricorn

Luna in Taur este situata in zona iubirii si creativitatii. Esti lucid, rational si detasat si poti judeca la rece o relatie. Acum e momentul sa-ti dai seama in ce masura merita sa investesti sentimente si incredere intr-o relatie si ce viitor ar putea avea aceasta. Pe de alta parte, ziua este foarte buna pentru derularea unui proiect artistic de anvergura, mai ales daca se adreseaza unui public larg.

 

Varsator

Probabil ca astazi esti interesat in mod special de asigurarea sau pastrarea unui confort material. In acest context, niste discutii cu partenerul de viata sau cu familia pot fi extrem de utile, pentru a stabili modalitati viabile de administrare a bugetului comun. S-ar putea ca pornind de la aceasta idee de conservare a resurselor si eventual de reducere a cheltuielilor, sa continui sa lucrezi pana la ore tarzii, mai ales ca te afli intr-un moment de inspiratie.

 

Pesti

O zi frumoasa, linistita, cu discutii constructive si intalniri benefice. S-ar putea chiar sa mergi la o intalnire pentru discutarea termenilor unui contract. De altfel, este o zi favorabila pentru astfel de demersuri. De asemenea, calatoriile, examenele sau activitatile care presupun studiu si documentare, decurg cu usurinta si eficienta. Orele serii aduc momente minunate alaturi de persoana draga.