Află ce îți rezervă astrele pentru 09.07.2020

Berbec

Fii discret, nu te implica în multe actiuni si încearcă să-ți aloci timp pentru sufletul tau. O plimbare in aer liber, o meditație intr-un loc sfant sau o vizita la un prieten drag te-ar ajuta enorm. Organismul tau este destul de incercat, asa ca nu il solicita prea mult. Sunt momente pasagere, deci nu te ingrijora. Vine o vreme in viata cand suntem nevoiti sa ne ocupam mai mult de propria noastra persoană decât de ceilalti, iar pentru tine acum este acea vreme.

 

Taur

Situatii controversate frecvente în relațiile cu prietenii și protectorii din segmentul profesional! Rolul lor este de a te ajuta să observi clar pe cine mai păstrezi în preajma ta și la cine trebuie să renunți fără rezerve. Implică-te serios în dialogurile cu ceilalți, pentru că este posibil sa afli informații deosebite, ce iti vor fi de folos mai tarziu. Spre seară îți prinde bine o plimbare in aer liber. O persoana draga iti poate oferi surprize plăcute.

 

Gemeni

Sunt posibile situatii dinamice în plan socio-profesional, dar vei reusi sa te descurci foarte bine. Familia nu te sustine in demersurile tale sociale, de aceea trebuie sa fii foarte vigilent si atent la ce iti doresti cu adevarat. Imboldul de a te orienta numai catre sfera sociala este trecator, astfel ca nu crea prea mare vâlvă acasă. Dupa-amiaza, alaturi de membrii familiei, poti petrece momente plăcute. Numai impreuna cu ei iti poti gasi echilibrul de care ai nevoie acum. 

 

Rac

Anumite aspecte legate de călătorii și studii se pot modifica foarte surprinzător. De fapt, lucrurile se desfășoară în favoarea ta, chiar dacă acum, pe moment ești îngrijorat și îți displace felul în care s-au sucit lucrurile. Este bine să te adaptezi situațiilor ivite și să te bucuri de partea plină a paharului vieții tale. Dorința de a transcede planul material este foarte mare, astfel ca astrele îți vor pune la dispoziție mai întâi, cele necesare sufletului. 

 

Leu

O zi bună pentru a verifica plata facturilor și pentru a achita datorii restante de orice fel. Fii prudent cu documentele financiare, întrucât sunt posibile erori de redactare, de încasare sau pur și simplu, din neglijență, le poți pierde. Spre seara, detașează-te de toate problemele. Este un moment excelent de a cerceta planurile subtile ale existentei. Participarea la un seminar pe teme spirituale, lecturarea unei carti bune sau vizionarea unui film bun, te-ar ajuta enorm.      

 

Fecioara

Controlează-ți reacțiile, astfel încât sa echilibrezi relația dintre tine și ceilalți. Sunt posibile situatii conflictuale in acest segment de viata, insa cu răbdare si prudență totul poate fi depășit foarte bine. Se pot contura răsturnări de situație în diverse colaborări sau parteneriate. Din umbra, astele te protejează discret, chiar daca tu nu sesizezi acest lucru. Spre finalul zilei, acordă-ți câteva momente de relaxare în aer liber.

 

Balanta

Bine ar fi sa fii atent la tot ce se petrece in sfera muncii, întrucât în umbră sunt multe capcane. Lucreaza cu masura, nu te implica in multe lucruri si selecteaza cu atentie prioritatile. Sanatatea este destul de incercata, astfel ca sunt posibile stari neplacute. Nu se recomanda consultatiile sau analizele medicale. Dupa-amiaza ai nevoie de odihna, o plimbare in aer liber sau un masaj de relaxare. Terapiile psihospirituale te pot ajuta mult.

 

Scorpion

Esti creativ si bine ar fi fi să-ți pui in practica ideile. Ocupă-te de un hobby. Daca ai de facut drumuri, verfică totul inainte de a pleca sau pleacă numai dacă este absolut necesar. În a doua parte a zilei este posibilă o mică petrecere cu cei dragi, unde îi vei molipsi pe cei din jur cu veselia ta. Evită excesele și ține cont și de nevoile sau sfaturile celorlalți. Printre rânduri vei afla informații utile pe termen lung.

 

Sagetator

Familia ocupă un loc important pentru tine. Ai spor in treburile casnice si chiar daca este nevoie sa rezolvi și de îndatoririle din segmentul muncii, tot acasă îți este gandul. Astrele îți oferă un sprijin deosebit si recomandabil este sa te ocupi de tot ce este legat de cămin sau relatii parentale. Răsfoitul unui album cu poze de familie, ar reuși să-ți aline dorul de vremurile copilariei si de personajele ei.

 

Capricorn

Este nevoie sa faci o multime de drumuri, însă fii foarte atent. Verifica toate detaliile legate de plecări. Rasturnarile de situatie pot fi prezente. Spre seara, intalnirile cu neamurile sau cu prietenii apropiați îți pot oferi momente interesante. Controversele si ineditul vor da un farmec aparte zilei si evenimentelor ei. O plimbare in aer liber sau o baie aromată, înainte de somn îți pot limpezi atât sufletul cat si trupul.

 

Varsator

Segmentul financiar continuă să te preocupe, deoarece apar posibilități noi de câștig dintr-o activitate profesională suplimentară. Pe de alta parte, cu bătaie lungă, moștenirile sau banii si bunurile altora trebuie să le ai in vedere. Nu te orienta catre speculații financiare sau investitii surpriză! Funcționează doar afacerile cinstite si sigure. Dialogurile cu ceilalți te pot ajuta să obții informatii utile, atât în plan personal, cât și în plan profesional.

 

Pesti

Esti intr-o formă bună și reușești să te bucuri de tot ce este in jurul tau. Ai energie, chef de tot si toate, iar ceilalti vor fi încântați de farmecul pe care îl emani. Ocupă-te pe indelete de relatiile parteneriale sau de ce ține de segmental profesional. Cu forța pe care o ai poți descoperi anumite lucruri destul de interesante. Sunt posibile răsturnări de situatie, dar sunt benefice. La serviciu este mult de lucru și asta îți face plăcere.