Află ce îți rezervă astrele pentru 06.07.2020

Berbec

Foarte bine văzut ești în plan socio-profesional! Este posibil să primești oferte deosebite de ocupa funcții de conducere, de a prelua sarcini de lucru de mare responsabilitate sau de a te ocupa de munca unor colegi, pentru a-i coordona sau dezvolta împreună un proiect profesional. Discuțiile și evenimentele zilei sunt bulversante și obositoare în același timp, așa încât fii prudent și abordează totul cu calm, răbdare și încredere. 

 

Taur

O zi importantă pentru relațiile cu străinătatea, călătorii și studii. Evenimentele ivite îți vor răsturna planurile făcute până acum atât în plan personal, cât și în plan profesional. Ia aminte la informațiile aflate, indiferent din ce sursă. Unele aparent banale ascund de fapt sâmburii viitoarelor acțiuni în care vei fi implicat împreună cu oameni de bună calitate. Fii prudent dacă pleci în vreo călătorie! Sunt posibile amânări, întâzieri, discuții aprinse.

 

Gemeni

Se deschid oportunități de câștig de la și prin alții. Poate fi vorba despre obținerea unei moșteniri, a unei subvenții, rezolvări financiare legate de partaje, datorii sau credite. Bine ar fi să alcătuiești planuri de investiții pe termen lung, dar și planuri de economii. Cumva primești sprijin din partea altora, însă veniturile obținute din munca ta proprie vor fluctua mult și pe termen lung. Evită cheltuielile nefondate și semnarea documentelor!

 

Rac

Relațiile parteneriale se vor reconfigura începând de astăzi. Unele se destramă definitiv, altele se conturează la orizont cu efecte pe termen lung. Ceea ce vine spre tine din partea altora este de bun augur, însă tu parcă respingi totul și ești suspicios. Deschide-ți sufletul și mintea, având încredere că totul se desfășoară în favoarea ta. Sunt momente în care parteneriatele personale și profesionale îți pot aduce favoruri și un salt evolutiv important.

 

Leu

La serviciu este mult de lucru, conturându-se o etapă nouă cu multe sarcini de lucru care se vor desfășura pe termen lung. Dialogurile colegiale sunt importante, pentru că se vor stabili clar etape de lucru, termene și condiții de realizare. Fii prudent și cooperant cu toată lumea! Numai lucrând în echipă și acceptând și ideile sau capriciile altora vei reuși să obții succese remarcabile. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să o îngrijești serios.

 

Fecioara

Relațiile sentimentale și cele cu copiii sunt surse de bucurie astăzi. Iubirea se reaprinde, joaca și activitățile recreative îți solicită interesul și bine ar fi să te ocupi pe îndelete de toate acestea. Adună-i pe toți cei dragi în preajma ta, organizează mese festive, jocuri amuzante sau planuri de vacanță. Este posibil ca unii să nu-ți răspundă pe măsura a ceea ce le oferi tu, dar la momentul potrivit aprecierile lor vor fi considerabile.

 

Balanta

O zi foarte importantă pentru segmentul domestic, deoarece se conturează o etapă nouă. Treburile gospodărești le poți desfășura ușor și cu plăcere, iar membrii familiei te vor susține în tot ce dorești să întreprinzi. Emotivitatea este accentuată, de aceea fii prudent și evită deciziile majore sau semnarea documentelor care te implică pe termen lung. Planifică întâlniri cu neamurile, vizite în locurile copilăriei și trasează noi planuri familiale.

 

Scorpion

Relațiile cu antrajul apropiat sunt bune, astfel că vei putea obține informații prețiose, ajutor nesperat în chesituni personale și profesfionale. Însă, tendința de a vorbi prea mult și mai ales despre teme pe care le cunoști prea puțin sau deloc îți poate crea neplăceri. Dozează-ți debitul verbal, modulează plăcut tonul vocii și ascultă cu interes cele povestite de ceilalți. Pregătește-te și pentru călătorii pe distanțe scurte sau pentru a participa la dezbateri oficiale.

 

Sagetator

Foarte bine aspectat este segmentul financiar. Se conturează îmbunătățiri financiare prin activitatea desfășurată la locul de muncă, astfel că poți primi bani, cadouri deosebite sau favoruri de tot felul. Trasează-ți planuri de investiții și cheltuieli, dar pune și ceva bani deoparte. Informațiile aflate astăzi privitoare la condițiile de muncă și salarizarea aferentă sunt valabile cel puțin un an de zile de acum încolo. Prudență și măsură în toate! 

 

Capricorn

Emani o energie aparte, puternică, dar destul de dificil de gestionat dacă ești neatent la semnalele organismului tău. Fluctuațiile emoționale sunt accentuate, de aceea ar fi bine să abordezi totul cu răbdare și încredere că lucrurile se desfășoară în favoarea ta. Se deschide o nouă etapă de viață, bazată pe valori și principii morale noi, autentice care te vor conduce spre orizonturi deosebite. Odihnește-te și gândește-te la cum ți-ai putea îmbunătăți viața!

 

Varsator

Intuiția îți este accentuată, astfel că ar fi bine să te retragi în locuri liniștite și să stai de vorbă, pe îndelete, cu tine însuți. Informațiile revelate pe căi neobișnuite, conexiunile mentale pe care le realizezi astăzi îți sunt de folos pe termen lung. Ai grijă însă să te și odihnești, pentru că la un moment dat te poți simți copleșit. Unele afecțiuni digestive sau osoase își vor face simțită prezența, dar ar fi bine să te îngrijești cu ajutorul terapiilor naturiste.

 

Pesti

Excelentă susținere primești astăzi de la și prin prieteni! Se conturează relații noi, proiecte socio-profesionale de anvergură care vor avea efecte pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Folosește-ți intuiția, ascultă-ți semnalele organsimului și nu te grăbi în luarea deciziilor. Dialogurile cu ceilalți te pot obosi pe de o parte, însă, pe de altă parte, îți vor oferi informații deosebite privitoare la îmbunătățirea poziției tale într-un grup de lucru.