Află ce îți rezervă astrele pentru 05.08.2020

Berbec

Astazi ai tendinta de a te retrage in plan secund, undeva departe de ochii celorlalti pentru a te concentra asupra unei chestiuni de ordin profesional. De altfel, Luna in tranzit prin casa a 12-a te poate face mult prea visator, idealist si uneori chiar nesigur pe alegerile facute. De aceea, sfatul meu este ca eviti o atitudine subiectiva in cazul in care esti pus in situatia de a face o alegere importanta.

 

Taur

Luna prezenta in Pesti iti poate aduce o serie de schimbari in relatia cu un amic. Poate fi vorba de o schimbare de perceptie sau de o relatie mult mai profunda decat cea de pana acum. In plan profesional, poti intampina schimbari, vizat fiind un proiect sau relatia cu un sponsor. Fii deschis la posibilitati noi si ramai flexibil in fata schimbarilor.

 

Gemeni

Atmosfera zilei de astazi se va concentra in mare parte asupra segmentului profesional. Contextul astral prezent poate insemna pentru tine o serie de satisfactii de ordin financiar, datorita unei colaborari reusite. De asemenea, pot aparea schimbari semnificative in ceea ce priveste cariera, pe care nu le vei regreta mai tarziu.

 

Rac

Luna in Pesti activeaza zona calatoriilor, deplasarilor, contactului cu strainatatea si studiului. De altfel, te bucuri de multa creativitate si intuitie, iar aspectul fluent pe care Luna il face cu Soarele tau natal iti poate aduce o serie de satisfactii in domeniile mentionate mai sus. Sunt avantajate examenele, lucrarile, conferintele si in general activitatile de ordin intelectual.

 

Leu

Luna in Pesti activeaza segmentul banilor si bunurilor detinute in comun cu altii. E necesar sa fii deschis, sa ceri si sa primesti cu usurinta mai ales daca ai vreo nevoie in aceasta zi. Unele daruri si favoruri vin astazi la tine fara sa te fi asteptat. In acelasi timp, prezenta Lunii in casa evenimentelor transformatoare iti poate aduce revelatii pretioase despre tine si despre relatiile tale.

 

Fecioara

Luna in Pesti iti activeaza zona relatiilor si parteneriatelor. E posibil ca partenerul de viata sa aiba nevoie de mai multa atentie decat de obicei. E multa sensibilitate cu privire la interactiunile cu ceilalti, asa ca fii prudent si abordeaza-i cu blandete. Poti avea parte de o schimbare de macaz, fie in plan relational-intim, fie in plan partenerial sau de colaborare, dar nu te grabi cu o decizie acum.

 

Balanta

Astazi esti foarte exigent atat cu tine cat si cu persoanele din jurul tau. Totusi, din dorinta de a face totul ca la carte, te poti suprasolicita, si astfel, pot aparea probleme de sanatate. Sfatul Astrocafe.ro este sa nu exagerezi nici in atitudine si nici in efortul depus. Pe de alta parte, ziua se dovedeste prielnica, in cazul in care doresti sa vii cu schimbari in plan familial.

 

Scorpion

Luna prezenta in Pesti iti influenteaza zona activitatilor recreative si a relatiilor de iubire. Astfel ca, atmosfera pare sa se concentreze pe intreg parcursul zilei, asupra acestor segmente. De altfel, dispui de multa creativitate si intuitie, motiv pentru care poti avea reusite in orice iti propui, cu conditia sa crezi in potentialul tau.

 

Sagetator

Luna plasata in Pesti iti activeaza zona familiei, a caminului si amintirilor si iti confera inspiratie pentru a solutiona chestiuni de ordin financiar si de administrare a bugetului. Pe seara pot aparea tensiuni, vizat fiind atat planul profesional cat si cel familial. Este posibil chiar ca unul dintre membrii familiei sa se simta neglijat din cauza atentiei sporite pe care o acorzi profesiei.

 

Capricorn

Astazi ai parte de foarte multa mobilitate, atat in plan fizic cat si in plan mental. Te bucuri de multe idei pe care tinzi totusi sa le ignori. Sfatul Astrocafe.ro este sa le acorzi o mai mare atentie, tocmai pentru ca, daca le concretizezi, se vor dovedi benefice. Tot astazi sunt bine sustinute demersurile in ce priveste cursurile, seminariile, workshopurile, examenele orale si conferintele.

 

Varsator

Luna in Pesti iti poate aduce evenimente care vizeaza banii si bunurile materiale. Poti rezolva chiar o chestiune de ordin financiar sau poti gasi solutii la o problema de gestionare a bunurilor pe care le detii. Atentie totusi la un eventual comportament posesiv.  Poti avea tendinta de a le indica celor din jur ce si cum sa faca, motiv pentru care pot aparea neintelegeri.

 

Pesti

Chiar daca dispui de multa sensibilitate si receptivitate cu privire la tot ceea ce se intampla in jurul tau, Luna in tranzit prin semnul Pestilor te stimuleaza in a-ti acorda o mai mare atentie si a venit chiar cu unele schimbari de comportament sau de imagine. O iesire in oras iti poate aduce un eveniment agreabil sau ponturi benefice.