Află ce îți rezervă astrele pentru 05.03.2021

 

Berbec

Nu ezita sa soliciti ajutor unui prieten, in cazul in care ai nevoie. Ai parte de o zi in care poti spune ca "prietenul adevarat, la nevoie se cunoaste". Optimismul, increderea si corectitudinea, te vor ajuta sa obtii ceea ce-ti doresti. Evita sa intri in polemici cu cineva, mai ales daca stii ca persoana respectiva nu te agreeaza. Fii atent la ceea ce spui si transmiti prin vorba.

 

Taur

Ai parte de transformari pozitive, iar vizata este in mod special cariera. Incearca totusi, sa nu te increzi prea mult in ceea ce ti-ar putea spune un prieten. In cazul in care apare o anumita oportunitate sau schimbare in domeniul profesional, accepta ceea ce-ti este oferit si nu-ti fie frica sa risti.

 

Gemeni

Cu exceptia unei tendinte de posesivitate sau autoritate fata de tine, relatia cu partenerul este frumoasa si stimulanta. Pe de alta parte, te poate solicita atat de mult, incat sa uiti de segmentul profesional. Indicat ar fi sa acorzi timp in mod egal, atat profesiei cat si partenerului. In schimb, nu este o zi buna pentru legat parteneriate. 

 

Rac

Pe deoparte, te bucuri de o zi buna si fructuoasa la locul de munca, iar pe de alta parte, poti intampina unele dificultati in comunicare sau in modul in care te inteleg ceilalti. Daca jobul este unul prea monoton si plictisitor, poti simti o dorinta accentuata de a face altceva, care sa te stimuleze mai mult.

 

Leu

Este o zi buna pentru relatia de iubire. Te poti indragosti, iti poti declara sentimentele sau ai curajul sa exprimi niste dorinte si adevaruri fata de persoana iubita. Nu se poate spune ca exista usurinta in comunicare, insa pasiunea exista. Evita sa fii posesiv si sufocant, sau sa-ti impui gandurile si ideile sub orice forma.

 

Fecioara

Solicitarile venite din partea familiei sau al job-ului, te pot tine departe de partener. Incearca sa-l faci sa inteleaga ca isi va primi “portia” cuvenita la momentul oportun. Astazi, trebuie sa te dedici altora. Este, de asemenea, o zi buna pentru curatenia casei si purificare corporala.

 

Balanta

In ultima vreme, creativitatea si dorinta de exprimare sunt de partea ta. Te exprimi cu usurinta si esti increzator in calitatile tale. Incearca sa fii precaut in ceea ce priveste sanatatea. Nu te lasa indus in eroare de vremea frumoasa. Imbraca-te potrivit, mananca echilibrat si hidrateaza-te bine.

 

Scorpion

Evita sa pui pariuri sau sa participi la jocuri de noroc. Nu este o zi buna pentru asa ceva. In cazul in care ai nevoie de bani, tot ce trebuie sa faci este sa apelezi la familie, iar ea te va sustine fara ezitare. Daca esti un iubitor al florilor si iti place sa le plantezi sau sa te ocupi de ele, afla ca este o zi buna pentru o astfel de activitate.

 

Sagetator

Ai parte de o zi in care poti spune ca stralucesti. Te exprimi usor atat din punct de vedere fizic, al esteticului, cat si verbal. Comunici usor, iar lucrul acesta nu iti poate aduce decat beneficii. Este o zi favorabila pentru persoanele care lucreaza in modeling sau a caror imagine este importanta. In ciuda unei comunicari facile, incearca totusi sa fii atent la ceea ce spui si mai ales cum spui.

 

Capricorn

Astazi sunt favorizati in mod special Capricornii ai caror bani vin prin intermediul unor activitati de ordin artistic sau spiritual. Cei care lucreaza undeva in plan secund, in spatele reflectoarelor (la propriu sau la figurat), sau chiar in spitale, laboratoare, ori alte spatii inchise, sunt iarasi favorizati din punct de vedere al unul castig.

 

Varsator

Prietenii pot contribui semnificativ la starea ta de spirit, te pot ajuta sa ai mai multa incredere in tine, sa-ti exprimi mai usor personalitatea si modul de a fi. Incearca sa fii precaut cu banii si sa nu-i cheltui decat daca este neaparat nevoie.

 

Pesti

Exista o anumita incompatibilitate intre dorinta de a acorda mai mult timp profesiei si dorinta de a-ti acorda tie mai mult timp. Sunt favorizati Pestii care au o profesie ce vizeaza latura spirituala a vietii, religia, filosofia sau esoterismul. Ai parte de  usurinta in comunicare si in acumularea de noi informatii.