Află ce îți rezervă astrele pentru 03.10.2023

Berbec

Relatiile cu cei apropiati se vor reconfigura definitv incepand de astazi. Vin catre tine personaje noi, interesante, care iti vor fi alaturi mult timp. Se pot contura la orizont o calatorie importanta sau abordarea unor studii profesionale care sa-si lasa amprenta pe tot restul vietii. Atentie la felul in care vorbesti!

 

Taur

Se conturează modificări ale veniturilor pe care le obții din munca desfasurata la un serviciu, datorita influxurilor astrale de astăzi. Va fi nevoie sa muncesti mult si sa-ti schimbi conceptiile si atitudinea vizavi de regimul muncii si plata aferenta. Atentie la nivelul energetic al organismului, care iti poate da batai de cap! Dozeaza-ti eforturile si evita cheltuielile nefondate.

 

Gemeni

Este o zi speciala pentru tine. Energia astrală te va îndemna să abordezi noi inceputuri in toate capitolele vietii. Dozeaza-ti eforturile, pentru ca risti sa te suprasoliciti fizic si nervos. Atentie la relatiile cu ceilalti! Foarte usor poti strica relatii si colaborari bune. Relaxeaza-te, desprinde-te de iuresul cotidian si ofera-ti momente de răsfăț si plimbari in aer liber.

 

Rac

Ar fi bine daca ai putea sa-ti iei liber de la toate activitatile de astazi. Forfota din jurul tău te oboseste mult si te predispune doar la odihna, visare si detasare de tot si toate. Evita deciziile majore, discursurile publice si actiunile de anvergura. Sanatatea este vulnerabilă. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Conflicte în sfera profesională.

 

Leu

Capitolul prieteni si protectori va cunoaste incepand de astazi o revigorare deosebita. Vrei nu vrei, va trebui sa renunti la relatiile vechi si sa te pregatesti de noutati la acest capitol. Se contureaza aparitii noi si interesante in viata ta, care isi vor lasa amprentele pe tot restul vietii. Evita dialogurile frivole, promisiunile si deciziile de orice fel!

 

Fecioara

Ziua iti vestește un nou culoar profesional, cu functii inalte, raspundere, dar si cu plati pe masura. Sunt posibile altercatii cu sefii, insa nimeni si nimic nu iti poate impiedica ascensiunea sociala. De acum incolo ti se vor schimba statutul socio-profesional si imaginea in ochii celorlalti. Sustine-ti ideile, planurile si lasa emotivitatea si scepticismul deoparte. Providenta este de partea ta!

 

Balanta

Energia iti ofera visuri inalte, o mare deschidere a mentalului superior si planuri marete de dezvoltare personala. Sunt momente favorabile si unice de a te aseza pe un culoar evolutiv deosebit, cu impact pe tot restul vietii. Pe de alta parte s-ar putea sa afli informatii importante despre unele cunostinte aflate departe de granitele tarii. Se contureaza calatorii interesante si necesare.

 

Scorpion

Capitolul financiar, in special latura care priveste banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii va primi influentele deosebite astăzi. Se contureaza variante noi de castig din partea altora. Poate fi vorba de primirea unei mosteniri sau de partaje in cazul unui divort. Evita deciziile majore, semnarea documentelor de orice fel și promisiunile de asociere in afaceri.

 

Sagetator

Relatiile parteneriale se vor modifica radical incepand de astazi. Desprinde-te de cele vechi, lasa ranchiuna deoparte si deschide-te catre noi orizonturi parteneriale. S-ar putea sa nu fie pe placul tau ceea ce vezi sau auzi, dar cu trecerea timpului vei constata ca totul a fost si este in favoarea ta. Evita deciziile majore, semnarea actelor si discutiile lungi!

 

Capricorn

Ziua anunta inceputul unui nou capitol profesional. Ori ti se schimba conditiile de munca, ori salarizarea, ori colegii sau sefii, ori iti schimbi serviciul in totalitate. Entuziasmul este accentuat, dar ar fi bine sa te stapanesti. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. De evitat consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale pe cat posibil, pentru ca exista un risc crescut de erori.

 

Varsator

Totul se modifica in relatiile sentimentale si in cele cu copiii, incepand de astazi. Contextul astral aduce adieri noi in plan sentimental. Vechiul ramane in urma fara drept de revenire si, vrei nu vrei, te vei trezi intr-o noua poveste amoroasa. Iubirea si implicatiile ei vor capata conotatii noi pentru tine. Hobby-urile sunt alte teme atinse de razele astrale.

 

Pesti

Ziua iti aduce noutati in relatiile familiale si in zona spatiului locativ. De unele rude te vei indeparta definitiv, din varii motive, insa te vei apropia de altele la care nici cu gandul nu gandesti. Pe de alta parte, raporturile tale cu tot ce tine de traditie, trecut, familie, casa vor fi altele, insa mult mai apropiate de realitatea contemporana.