Advertisement

Află ce îți rezervă astrele pentru 03.04.2024

 

Berbec

Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu multe persoane din anturajul socioprofesional. La prima vedere s-ar parea ca este ceva amical. Insă, la o a doua privire vei constata ca incet, dar sigur ti se deschid oportunitati de castig dintr-o activitate profesionala. Vorbeste cat mai putin și asculta ce se discuta in preajma ta.

 

Taur

Esti inconjurat de multa lume. Stralucesti oriunde te-ai afla si toti ceilalti vor dori sa te auda si sa te vada. Dozeaza-ti eforturile, foloseste cuvinte alese si gesturi firesti. Chiar daca, unii iti vor pune bete in roatele reprezentatiei tale ai sanse deosebite de a te descurca excelent. Posibile solicitări familiale.

 

Gemeni

Sunt posibile intalniri si dialoguri cu persoane erudite, cunostinte vechi pe care nu le-ai vazut si auzit de ceva vreme. De asemenea vor aparea in preajma ta si persoane din strainatate. Este multa forfotă, fiind posibil să primesti invitatii la un eveniment social in care ai un rol important. Fii tu însuți!

 

Rac

Ziua iti aduce in atentie cheltuielile comune cu altii. Sunt momente bune pentru a planifica achitarea facturilor sau investitiile pe termen lung. Cei dragi iti tin isonul, ba chiar te vor sprijini in tot ceea ce doresti sa intreprinzi. Recomandabil ar fi sa tii cont de sfaturile sau indemnurile celorlalti.

 

Leu

Relatiile parteneriale sunt provocatoare. Pentru ca esti implicat mai mult in domeniul profesional, relatia cu partenerul de viata are de suferit. Ar fi bine sa-ti indrepti atentia si spre cei dragi, altfel risti un conflict pe termen lung. Colaboratorii profesionali vor sa lucreze cu tine la nivel de egalitate, aspect de neconceput de catre tine.

 

Fecioara

Datorita conceptiilor diferite despre lume si viata, relatiile colegiale si cele cu persoanele din anturajul apropiat sunt anoste la finalul acestei saptamani. Fii deschis si la alte opinii! Selecteaza treburile prioritare si ocupa-te numai de ele. Sanatatea este vulnerabila, existand riscul ca intregul organsim sa aibe de suferit. Pe cât posibil evită analizele medicale.

 

Balanta

Capitolul amoros este umbrit. Probabil ca din cauza bugetului comun sau a unor bunuri patrimoniale, cei dragi vor fi ceva mai detasati de tine. Tu ai asteptari sentimentale prea mari de la altii. Discrepanta dintre ce isi doreste sufletul tau si ceea ce ti se ofera te necajeste profund, ba chiar iti poate șubrezi sanatatea.

 

Scorpion

Dorinta de a petrece ziua acasa, printre membrii familiei este mare si bine ar fi sa-i dai curs. Iti sunt favorizate treburile gospodaresti, dialogurile cu neamurile si planurile de investitii domestice. Sunt posibile tensiuni in relatiile parteneriale, aspecte care te pot necaji. Fii prudent si rezolva toate îndatoririle fata de ceilalți!

 

Sagetator

Este rost de intalniri cu persoanele din anturajul apropiat. Se vehiculeaza multe informatii in preajma ta, insa putine iti sunt de un real folos. Pe de alta parte, ai tendinta de a vorbi mult si chiar de a te destainui persoanelor nepotrivite. Forfota din preajma ta iti aduce multa oboseala, de aceea selecteaza-ti activitatile prioritare.

 

Capricorn

Te preocupa chestiunile financiare. Veniturile tale sunt fluctuante, insa sunt ceva sanse sa primesti bani de la un loc de munca. Pe de alta parte, sunt posibile cheltuieli neasteptate pentru nevoile sau chiar mofturile celor dragi. Fii prudent si selecteaza-ti prioritatile financiare, pentru ca riscul de a cheltui tot ce ai este mare.

 

Varsator

O zi bună pentru a face schimbari importante si mai ales pentru a relationa cu totul altfel cu ceilalti. Minunat este ca membrii familiei te sustin mult, insa totul este sa tii cont si de parerile lor. Aloca suficient timp si resurse materiale pentru a te odihni si pentru a-ti ingriji sanatatea.

 

Pesti

Ar fi bine sa te detasezi de forfota cotidiana, sa te retragi in locuri linistite si sa meditezi pe marginea evenimentelor din jur. Posibil sa te cuprinda tot soiul de temeri legate de rude si prieteni, de calatorii sau de chestiunile profesionale nerezolvate. Insa, infruntand atent toate gandurile vei consta ca totul este ușor.