Află ce îți rezervă astrele pentru 02.07.2020

Berbec

Alcătuiește planuri de călătorii îndepărtate sau caută să afli vesti de la cunoștințele aflate în străinătate. De asemenea, sunt momente favorabile pentru a studia, a învăța, a susține interviuri și probe necesare într-un domeniu profesional. In a doua parte a zilei invită un prieten la o discuție filozofică, lecturează cărți deosebite sau vizionează o piesă de teatru.

 

Taur

Interesanta zi la capitolul financiar. Este vorba despre banii si bunurile provenite de la alții. Cu toate ca astrele te sustin mult mai bine la banii castigati din munca proprie, tu îți îndrepți privirea la ai altora. Recomandate sunt astăzi achitarea taxelor, facturilor si verificarea, în functie de caz, relațiilor cu instituțiile bancare. Ai șanse și ajutor doar în legătură cu lucrurile cinstite.

 

Gemeni

Ești nevoit să te implici și să dai explicatii in relatiile parteneriale. Instablitatea existentă în acest sector de viață îți poate crea neplăceri, dar nu este ceea ce pare. Ceilalti sunt in regulă, hiba este la tine. Ar trebui să te gândești la o reformulare a personalității tale si a modului de relaționare cu ceilalti. Temperează-ți combativitatea, deoarece poți strica anumite colaborări bune.

 

Rac

Sunt momente bune pentru a te ocupa de treburile de la serviciu, mai ales de cele restante. Chiar daca sănătate este vulnerabilă, dozează-ți eforturile si orienteaza-te catre activitatile usoare. Colegii de munca nu au acelasi spor ca tine, astfel ca s-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi singur. Pragmatismul si harnicia de care dai dovada astazi vor fi apreciate de sefi.

 

Leu

Veselia si cheful de aventuri de care dai dovadă te vor face remarcat in anturaj, inca din primele ore ale zilei. Vrei să te și îndrăgostești, însă nu prea ești hotărât. Sunt senzatii pasagere, astfel ca nu se poate pune baza pe ele. Atentie ca prietenii nu privesc cu ochi buni efervescența ta. Indicat este să te bucuri de tot ce este in jurul tau si să-i lași pe ceilalți cu toanele lor.

 

Fecioara

O zi potrivită de a te ocupa de familie și de treburile gospodărești. O curățenie generala, o reamenajare de decor sau planuri pentru o locuință noua ar fi binevenite. Pe de alta parte, sunt posibile intalniri si dialoguri cu membrii familiei in legatura cu patrimoniul sau, functie de caz, situația unor rude. Nostalgia copilariei te însoțește întreaga zi, conferindu-ți un farmec aparte.

 

Balanta

Se conturează drumuri pe distanțe scurte. Scopurile pot fi diverse, însă se pare ca predomină cele în interes personal. Poti afla informatii legate de o rudă sau un prieten apropiat ce au probleme. Ai fi tentat să dai o mână de ajutor, dar recomandabil este să analizezi cu prudență și discernământ totul. Concentrează-te doar pe treburile tale ce nu suportă amânare.

 

Scorpion

O zi excelentă de a te ocupa de cheltuielile zilnice. Se pare ca este nevoie să-ți reorganizezi bugetul, intrucat banii câștigați din munca proprie nu prea sunt de ajuns. Pe de altă parte, recomandabil este să te gândești la o discutie cu șeful în legătură cu activitatile desfasurate de tine la serviciu si plata acestora. Spre seară, desprinde-te de cotidian și visează cu ochii deschiși.

 

Sagetator

Principalele evenimente de astazi sunt legate de relațiile cu ceilalți și acțiunile comune ce aceștia. Este o zi bună pentru a pune la punct chestiunile care te nemultumesc vizavi de partenerul de viață sau de afaceri. Ai forță și strălucire, putându-te descurca fără probleme. Totuși, ascultă-i și pe ceilalti pentru ca sunt anumite detalii importante pe care nu le poți observa singur.

 

Capricorn

Ar trebui sa te ocupi doar de sufletul tau. Sunt multe aspecte ale vietii tale care trebuie deslușite, insa acest lucru îl poți face numai retrăgându-te din forfota cotidiana. Indicat este sa te ocupi doar de activitatile usoare. Sănătatea este destul de încercată, revenind în atenție afecțiuni vechi. Prietenii apropiati roiesc în jurul tău, insa tu nu ai chef de ei. Fii cât mai discret! 

 

Varsator

Ești înconjurat de prieteni si protectori. Vrei, nu vrei, sfaturile, informațiile si indemnurile legate de partenerii de amor sau de copii sunt frecvente. Nu prea iti place ce auzi, insa există aspecte pe care le neglijezi in aceste tipuri de relații. Indicat este să fii prudent, întrucât se ascund multe neplăceri în spatele relațiilor cu ceilalți. Spre seară este posibil să primești vizita cuiva drag.

 

Pesti

Esti hotărât să te ocupi de aspectele profesionale și de imaginea ta în lume. Ai chef, forță, curaj, însă îți mai trebuie si ceva temperanță. Se pare ca in ultimul timp ți-ai cam neglijat indatoririle sociale in favoarea celor familiale, iar autoritățile de la serviciu au observat asta. O discutie cu șeful te-ar putea pune pe gânduri, însă acesta are dreptate. Găsește echilibrul în toate domeniile!