Află ce îți rezervă astrele pentru 01.03.2021

 

Berbec

O zi interesantă în plan partenerial. Discuții, revizuiri ale unor acțiuni și proiecte comune, aflarea unor detalii importante privitoare la interesele partenerului de viață sau de afaceri. Pentru că ești foarte ocupat la serviciu, probabil ca ai pierdut din vedere unele aspecte parteneriale ce necesita acum îmbunătățiri sau măcar atenție sporită. Sunt momente bune și pentru a dizolva animozitățile dintre tine și cei dragi.

 

Taur

In prima parte a zilei esti foarte solicitat la serviciu. Pentru ca esti cam distrat, gandurile iti zboara mai mult la persoanele dragi, exista riscul sa faci un lucru de doua ori. Aduna-ti fortele si ocupa-te de indatoririle profesionale cum se cuvine. Asta pentru ca in umbra, discordia iti urmareste fiecare pas si poate face ravagii la un moment dat in segmentul profesional in care activezi.

 

Gemeni

Este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și celor cu copiii. Gustul aventurii și distracțiilor se va face simțit de către ceilalți. Unii îți vor ține isonul, alții nu și vor riposta vehement. Fii cumpătat în toate! Îți poți exprima bucuria că ești alături de cei dragi și prin gesturi liniștite sau prin a oferi cadouri de sezon. Îndreaptă-ți atenția și spre un hobby. Asta te va ajuta să te relaxezi și chiar să atragi  persoane încântate de aceleași pasiuni.

 

Rac

Depune toate eforturile necesare pentru a-ti incheia cu succes activitatea profesionala de la serviciu, sau daca stai acasa, rezolva cât mai multe treburi. Rezerva momente pentru relaxare, pentru șuete si plimbări cu cei dragi. Atat colegii de lucru, cat si membrii familiei vor fi încântați de performanțele tale de astazi. Spre seara oboseala își va spune cuvântul.

 

Leu

Este o zi in care oscilezi mult in decizii. Starea ta de spirit este greu de inteles si suportat de catre ceilalti si astfel foarte usor poti intra in conflicte cu oricine. Linisteste-te, retrage-te putin din forfota zilnica si vezi unde este hiba. Este oricum la tine, doar ca trebuie sa ai rabdare tu cu tine, sa iti acorzi clemență si să-ți spui vorbe frumoase. Relațiile cu anturajul apropiat sunt agreabile.

 

Fecioara

Este o zi care aduce vești bune legate de bani. Se pare că primeti un bonus, drepturile salariale sau afli informații prețioase ce susține atât îmbunătățirea condițiilor de muncă, cât și creșterea salariului. Pe de altă parte, este posibil să cheltuiești atât pentru mofturilet ale, cât și pentru a face cadouri celor dragi. Evită extravaganțele și orientează-te spre cadouri și cumpărături utile.  

 

Balanta

Pentru ca esti orientat mai mult spre tine si treburile tale personale, dar esti solicitat si de ceilalti, astazi iti va parea dificil sa impaci pe toata lumea. In primul rand ar trebui sa te bucure faptul ca esti cautat, pentru ca asta este masura aprecierii celorlalti. Sigur ca doresti clipe numai pentru tine, insa cu putin efort si bunavointa te poti strecura excelent printre activitatile ivite astazi. Stralucesti și ai farmec si duh in vorbe.

 

Scorpion

Se pare ca iti propui activitati linistite, departe de ceilalti si de zgomotul cotidian. Esti discret, meditativ si dornic de a sta de vorba doar cu tine. Astazi, sufletului tau îi poate părea dificil sa faca fata si dialogurilor cu ceilalți, si cerintelor acestora de la tine. Selecteaza prioritatile si ai grija mai intai de tine si ale tale. Sănătatea este vulnerabilă și poat intra în discuție un plan special de îngijire.

 

Sagetator

Posibil sa te ingrijorezi, pentru ca se contureaza cheltuieli neprevazute necesare rezolvarii unor chestiuni profesionale. Linisteste-te, vezi pe indelete despre ce este vorba si abia pe urma treci la actiune. Ceea ce cheltuiesti acum pentru imbunatatirea competentelor tale profesionale sau pentru altele necesare ție la locul de munca ți se va intoarce înzecit la momentul potrivit. Schimbă-ți atitudinea vizavi de aspectele materiale ale vietii.

 

Capricorn

Ar fi bine să rezervi această zi doar pentru a medita la situatiile in care esti implicat. Segmentul de viata cel mai animat pentru tine, deocamdata, este cel socio-profesional, asa incat indreapta-ti gândurile spre acesta. Se produc tot soiul de schimbari importante fie la locul de munca, fie in atitudinea ta vizavi de munca, implicatiile ei si prestigiul tau in urma activitatii profesionale desfășurate. Acum poți sesiza încotro bate vântul schimbării.

 

Varsator

Esti greu de observat in peisajul cotidian si asta poate atrage multe întrebări din partea celorlalti. Chiar daca esti înconjurat de multa lume, sufletul tau se simte singur si doreste să se scalde in asta deocamdata. Sunt momente bune de a fi observator la ceea ce se petrece în jur. Ai sanse deosebite de a afla detalii, atât despre mersul lucrurilor in zona profesionala, cat si despre personale alaturi de care esti implicat in diverse activitati.

 

Pesti

Ziua îți aduce în atenție cheltuielile comune cu alții. Poți achita datorii vechi, poți rezolva demeruri ce ținde isntituțiile financiare și poți dialoga ușor cu partenerul de viață, colaboratorii sau neamurile pe teme financiare și materiale comune. Chiar dacă există divergențe de opinie, rolul lor este cosntructiv și va aduce lămuriri și soluții favorabile tuturor. Dincolo de aparențele cotidiene există aspecte la care ar fi bine să iei aminte.