Mini tarte cu branza si fructe de padure

Un desert absolut delicios si foarte usor de facut.

Ingrediente

200 g de branza de vaci

1 pachet (500 g) foietaj

4 linguri zahar

1 pachetel de zahar vanilat

1 ou

fructe de padure (coacaze proaspete sau congelate, zmeura, afine)

 

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200 de grade C.

Pe o masa infainata se intinde o foaie de aluat. Se decupeaza rondele de aluat, apoi se pun pe o tava tapetata cu hartie de copt, la o distanta de 2 cm.

 

 

 Se combina branza, zaharul si zaharul vanilat, se amesteca pana se obtine o compozitie cremoasa.

 

 

Rondelele de aluat se ung cu crema de branza, deasupra se aranjeaza fructele.

Mariginile aluatului se ung cu ou batut, apoi se presara cu zahar.

 

 

Tartele se dau la cuptor pentru 15-20 de minute.

 

Savurati cu placere!