Salata de cartofi cu avocado

Combina cartofii, fructul de avocado cu un dressing delicios si vei face un regal dintr-o banala salata de cartofi.

 



Ingrediente

1kg cartofi rosii, 2 fructe de avocado, 4 fire ceapa verde, 2 lingurite mustar Dijon, 5 lingurite otet mere, 200 g maioneza light, sare si piper negru



Mod de preparare

Cartofii se taie cubulete si se fierb in apa cu sare, timp de 15 minute sau pana cand sunt suficient de moi incat sa fie strapunsi cu furculita.

 

 Se scurg bine de apa si se pun intr-un bol de servit.

 

Intr-un alt bol se combina maioneza, otetul, mustarul, un praf de sare si un praf de piper.

 

In bolul de servit se adauga ceapa verde tocata marunt si avocado taiat cubulete.

 

Sosul pregatit se toarna peste cartofii fierti, toate ingredientele se amesteca usor.

 

 Salata se tine la frigider timp de 3-4 ore pentru a lasa aromele sa se imbine si sa se amestece.

 

Pofta buna!