Salata cu rucola si piept de pui

Se pregateste usor, rapid si este foarte sanatoasa, gustoasa si energizanta. In plus este usoara, ajuta digestia si contine si foarte putine calorii.

 

Ingrediente

20 ml de ulei de masline

1 lingurita de coaja de lamaie

10 ml suc de lamaie

250 g piept de pui

100 g rosii cherry

120 g rucola

1 lingurita de otet

1 catel de usturoi

1 lingurita de mustar

1 jumatate de cana de masline negre fara samburi

sare si piper

 

Mod de preparare

Amesteca intr-un bol mare o lingura de ulei cu coaja, sucul de lamaie si pieptul de pui. Lasa-le la macerat pentru 10 minute si condimenteaza-le cu sare si piper dupa gust. Incinge restul de ulei intr-o tigaie si rumeneste pieptul de pui, pentru aproximativ 2 minute, pe fiecare parte.

 

Intr-un bol mediu amesteca rosiile cherry cu rucola, iar in altul combina otetul cu mustarul, usturoiul, sarea si piperul. Adauga treptat si uleiul de masline si amesteca incontinuu. Toarna apoi acest amestec peste rucola si rosii si asaza peste ele carnea de pui taiata fasii subtiri.

 

Pofta mare!