Salata cu cartofi si somon afumat

Descopera o salata usor de gatit, cu care iti vei da gata toti musafirii.

 

Ingrediente

500 g de cartofi

140 g mix de frunze de salata

175 g somon afumat

 

Pentru dressing

 

(1/3 cana) de iaurt natural

 1 lingura suc proaspat de lamaie

 1 lingura de apa fierbinte

1 lingura mustar integral

1 lingura arpagic tocat proaspat

 

Mod de preparare

Cartofii se fierb intr-o cratita cu apa si sare, pana sunt fragezi. Se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii.

 

Intr-un bol se pun feliile de cartofi, de somon si mixul de frunze. Ingredientele se amesteca, se aranjeaza intr-o farfuire de servit si se stropesc cu sos.

 

Cum se prepara sosul pentru salata:

Intr-un bol mai mic se combina iaurtul, sucul de lamaie, apa, mustarul si firele de arpagic. Se asezoneaza cu piper si se amesteca.

 

Savurati cu placere!