Cartofi copti cu rucola si branza de capra

O salata gustoasa si savuroasa, perfecta pentru cina.

 



Ingrediente

1,5 kg cartofi rosii mici,taiati pe jumatate; branza de capra; sare kosher; 80ml ulei de masline; rucola; 8 catei de usturoi necuratati;

 

Ingrediente pentru vinegreta:

2 lingurite mustar

1 lingura otet balsamic

100ml ulei de masline extra virgin

 

Ingrediente pentru salata:

rucola

50g branza de capra faramitata

piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul la 150 grade Celsius. 

 

Intr-o tigaie, amesteca cartofii cu cateii de usturoi, sare dupa gust si cei 80 ml ulei de masline. 

 

Pune totul la cuptor pana ce cartofii sunt gata. 

 

Intr-un bol, amesteca mustarul si otetul. Incet, adauga si uleiul de masline, amestecand incontinuu. 

 

Ca sa faci salata, ia cartofii copti si pune-i intr-un bol mare. Stropeste-i cu vinegreta si amesteca-i bine. Adauga rucola si amesteca din nou. Mai adauga vinegreta dupa gust. 

 

Presara deasupra branza de capra. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.

 

 

 

Serveste salata cat e calda.