Braduti din sfecla

O reteta frumoasa si gustoasa pentru masa de Craciun.

Ingrediente pentru 6 portii

6 sfecle mici

150 g de branza moale

1 avocado

1 lingurita smantana 

1 lingurita coaja de lamaie

1 lingurita suc de lamaie

sare, piper, ierburi dupa gust

 

Mod de preparare

Sfecla se fierbe, se raceste, se curata de coaja si se taie rondele de aproximativ 3mm grosime. Se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.

Cum se prepara umplutura:

1. Intr-un castron, se combina branza, coaja de lamaie si usturoiul zdrobit. Se asezoneaza cu piper si se amesteca bine.

2. Intr-un alt castron, se combina pulpa de avocado si smantana. Se asezoneaza cu piper si se amesteca bine pana la omogenizare.

Pe fiecare felie de sfecla se unge un strat uniform de umplutura, rondelele se aranjeaza una peste alta pana se obtine un bradut.

Savurati cu placere!