Sandwich apetisant cu pui, avocado si ridichi

Marcela
imaginea utilizatorului Marcela
Un sandwich e perfect de pus pe masa la micul dejun sau inca si mai placut: cateva sandwich-uri delicioase asezate intr-un cos, langa niste fructe si o sticla de vin, la pachet cu niste raze gadilitoare de soare si o patura asternuta pe iarba verde.

 

Mi-am propus sa mai experimentez, pana se face cald afara, si sa descopar trei combinatii care sa innebuneasca pe oricine. Deci trei sandwich-uri pentru toate gusturile: cu carne, cu peste si unul vegetarian. Au iesit perfecte, recomand!

Astazi facem primul sandwich: cu carnita de pui!

 

Avem nevoie de ( pentru 1 sandwich):

2 felii de paine; 1 ou; sare; piper negru; fulgi de ardei rosu; oregano uscat; 2 felioare de cascaval cu mucegai albastru (eu am folosit "d'or blue"); o felie de piept de pui (fiert sau copt); 4 felii avocado (bine copt ); 2 ridichi; frunze de salata sau alta verdeata ( optional ).

 

Mod de preparare

Inmuiem bine feliile de paine in ou si le frigem pe tigaia grill, unsa cu putin ulei de masline.

 

 

Acest tip de sandwich poate fi servit si cald (daca nu puneti frunze de salata, care se uratesc de la painea fierbinte). Sau asteptati sa se raceasca un pic painea.

 

 

Asezam pe un platou prima felie de paine. Cu o furculita uniformizam cascavalul cu mucegai. Apoi asezam feliile de avocado, cateva firicele rupte din felia de piept de pui si ridichea. 

 

 

Si pentru un gust perfect nu mai e nevoie de nimic! Doar asezati deasupra cealalta felie de paine si

 

 

savurati o bunatate de sandwich proaspat si savuros!