Rondele de vinete cu dovlecei, rosii si ceapa la cuptor

Angela
imaginea utilizatorului Angela
Recomand aceasta reteta pentru toti cei care prefera o mancare sanatoasa si dietica

 

Ingrediente

Pentru o portie:1 vanata, 2 cepe albe, 2 rosii mari, 1dovlecel, 4-5catei de usturoi, ulei de masline, sare, piper, cimbru, busuioc, rozmarin.

 

Mod de preparare

Spalam legumele, le uscam si le taiem pe toate felii groase de 0,5 cm.

 

 

Intr-un vas de cuptor mai adanc, aranjam legumele ca in poza, alternandu-le pe rand. Curatam usturoiul si il punem intre rondele. Asezonam cu sare, piper si le stropim cu putin ulei. 

 

 

Tinem legumele la cuptor timp de 20 minute. Apoi scoatem vasul din cuptor si cu o lingura presam usurel legumele, sa iasa zeama din ele (fara sa le zdrobesti). Punem vasul inapoi in cuptor si le mai lasam inca 40 minute. 

 

 

Gustarea de legume este gata!

 

 

Pofta buna de la Angela!