Reteta de post: Fasolita taraneasca

Marcela
imaginea utilizatorului Marcela
Cand e vorba de post nu uit niciodata de fasolita! Si azi am decis sa va impartasesc aceasta reteta, ca sa va amintesc de ea, in caz ca nu ati preparat-o demult.

 

Avem nevoie de:

fasole bruna uscata (merge perfect si cea alba); cativa catei de usturoi; cateva cepe; ulei; sare; piper negru.

 

Mod de preparare

Fasolea, care am lasat-o la inmuiat peste noapte, o fierbem in apa cu sare si o frunza de dafin.

 

 

O mixam cu ajutorul blenderului. 

Adaugam usturoiul si condimentele, si amestecam bine.

 

 

Asazam fasolita in forme adanci si ne adunam toata rabdarea sa asteptam cateva ore bune sa se intareasca la frigider.

 

 

Servim fasolita cu ceapa rumenita bine si muraturi.

 

 

Pofta mare!