Placintele cu branza

Natalia Goian
imaginea utilizatorului Natalia Goian
O reteta delicioasa de placinte cu branza.

Ingrediente

1 foaie mare de lavas

Pentru umplutura:

1kg de branza

3 oua

ceapa verde, tocata marunt ( optional )

marar, tocat marunt ( optional )

sare, dupa gust

 

Mod de preparare

Cum se prepara umplutura:

Intr-un castron se amesteca 1kg de branza, 3 oua, 1-2 cozi de ceapa verde si cateva fire de marar, se asezoneaza cu sare, dupa gust.

Se intinde o foaie de lavas, se pun cateva bucatele de unt, pe margini se adauga umplutura de branza si se ruleaza.

Intr-un bol se combina 3 oua cu 3 linguri de smantana, se amesteca pana se obtine o compozitie omogena.

Ruloul de lavas se taie bucati mai mici si se aranjeaza pe o tava unsa cu ulei. Placintelele se ung cu amestecul de ou si smantana.

Se coc in cuptor, la temperatura de 180 grade C, pana se rumenesc frumos.

Savurati cu placere!