Peste cu rosii, mozzarella si capere la cuptor

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Astazi va propun o reteta cu peste - uosr de pregatit, gustos si savuros. Incearca si convinge-te!

 

Ingrediente 

1/2 peste, 3 rosii, 5 felii de mozzarella, 2 catei usturoi, busuioc, rozmarin, 1 lingurita capere, sare si piper.

 

 

Mod de preparare 

Am taiat pestele felii aproximativ de 1 cm grosime si 5-6 cm latime.

 

 

 Feliile le-am asezonat cu sare si piper, apoi le-am aranjat intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu.

  Le-am condimentat cu rozmarin, busuioc si le-am stropit cu ulei de masline. 

 

 

  Usturoiul l-am tocat mai marunt, iar 

 

 

rosiile le-am taiat rondele,

 

 

si le-am aranjat peste feliile de peste.

 

 

Pestele l-am copt la temperatura de 180 de grade C, timp 5-7 minute.

Scoatem din cuptor, punem deasupra cate o felie de mozzarella si presaram cu capere.

Se da din nou la cuptor si il coacem inca 5 minute sau pana se topeste mozzarella.

 

 

Pofta buna de la Victoria!