Peste cu legume la cuptor

Oxana
imaginea utilizatorului Oxana
Daca v-ati saturat de pestele prajit, fiert si vreti o diversitate in bucate, incercati o combinatie de peste cu legume la cuptor, sigur o sa va placa. Este o mancare foarte usoara, sanatoasa si delicioasa.

 

 

Ingrediente

Un peste proaspat, 4-5 cartofi medii, 2 morcovi, 2 ardei, sare, piper, suc de lamaie, ulei de masline.
 

Mod de preparare

Pestele se curata, se spala cu apa rece si se taie bucati.

 

 

Se condimenteaza cu sare si piper, se stropeste cu zeama de la o jumatate de lamaie, cateva picaturi de ulei si se lasa la marinat 10-15 minute.

 

 

 Cartofii, morcovii, ardeii se spala, se curata si se taie rondele.

 

 

In vasul termorezistent incins cu ulei se aranjeaza in straturi cartofii, morcovii, ardeii, iar deasupra bucatile de peste.

 

 

Se da la cuptor, preincalzit la 180 grade C, timp de 30-40minute.

Cam asa arata legumele mele cu peste la cuptor :)

 

 

Pofta buna de la Oxana!