Mini-pizza pentru picnic

Stefania
imaginea utilizatorului Stefania
Zilele frumoase ale primaverii sunt ocazia perfecta pentru o masa in aer liber cu diverse gustari. Si daca de tartine, sandwich-uri te-ai plictisit, eu iti propun o reteta de mini-pizza, care de multe ori nici nu ajunge pana in cosul pentru picnic :)

 

Aveti nevoie de:

800 g aluat foietaj ( cumparat ); 2-3 rosii; 1 ardei capia; 400 g salam ( se poate folosi piept de pui fiert sau orice tip de salam ), masline fara samburi, 300 g cascaval; mix de mirodenii; verdeata. 



Mod de preparare:

Intindem aluatul de foietaj,

 

 

pe 2 margini aranjam ingredientele, primele sunt rosiile,

 

 

presaram mirodeniile,

 

 

deasupra aranjam salamul feliat,

 

 

ardeiul taiat pai,

 

 

maslinele taiate rondele,

 

 

si cascavalul razuit.

 

 

Rulam din amble parti una spre cealalta, le separam,

 

 

apoi le taiem in bucatele mici.

 

 

Le asezam pe tava de copt si le coacem in cuptor la temperatura de 180 C. 

Timpul de coacere este de 30-40 minute!

 

 

Pofta buna sa aveti si o zi frumoasa cu soare!