Mancarica rapida cu iepuras, broccoli si ardei

Marcela
imaginea utilizatorului Marcela
Ce ziceti de ceva ultra rapid si ultra sanatos pentru pranz sau cina?! Si daca credeti ca am exagerat cu prea multe "ultra" incercati sa vedeti, cat de usor si delicios poate fi...

 

Avem nevoie de:

doua pulpe mari de iepure; un brocoli mediu; 2 ardei capia; 2 tulpini de telina; 1 ceapa; cativa catei de usturoi; sare; piper; busuioc si oregano uscate; 2-3 linguri de ulei de masline; otet balsamic.

Cel mai complicat din aceasta reteta e sa pregatiti toate ingredientele, restul e floare la ureche.

 

Mod de preparare

Carnita de iepure o dezosam si o taiem cuburi medii.

 

 

Legumele le spalam. Broccoli il desfacem in buchetele, ardeii ii taiem inele, iar telina felioare. 

 

 

Ceapa si usturoiul le tocam fin.

 

 

Incingem putin ulei intr-o tigaie, punem ceapa si apoi usturoiul, si le undim usor, dupa care adaugam carnita.

 

 

In alta tigaie incingem o lingura de ulei si gatim legumele cateva minute, la foc iute, atat cat sa se inmoaie usor, dar sa ramana usor crocante. Condimentam cu sare si amestec de piper proaspat macinat. Stropim cu putin otet balsamic, si legumele sunt gata.

 

 

Ne ramane sa unim carnita de iepuras cu legumele.

 

 

Presaram oregano si busuioc uscat, si putem servi un fel delicios!

 

 

Pofta mare!