Cotlet de porc cu ceapa si cascaval, la cuptor

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
O reteta perfecta pentru sezonul rece, ai nevoie de doar cateva ingrediente + condimente si un cuptor incins, cina este gata.

 

Ingrediente

300g carne de porc, 1 ceapa, 100g maioneza, cascaval, sare si piper.

 

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati proportionale, fiecare bucata o batem cu ciocanul, ca sa fie mai subtire si sa-i dam forma dorita, eu am ales sa fie ovala.

Ungem tava cu ulei si aranjam carnea, saram si piparam.

 

 

Bucatile de carne le ungem uniform cu maioneza de casa ( se poate folosi si din comert),

 

 

iar deasupra aranjam ceapa taiata fidea.

 

 

Carnea se pregateste in cuptor la temperatura de 200 grade C, timp de 50 minute. Scoatem tava din cuptor, presaram carnea cu cascaval razuit si mai dam in cuptor pentru inca 10 minute.

 

 Pofta buna!