Clatite fine si catifelate cu branza

Anastasia
imaginea utilizatorului Anastasia
O reteta de clatite umplute cu branza, simplu si extrem de delicios, care pur si simplu se topesc in gura.

 

Ingrediente

10 clatite

300 g branza de vaci

1 ou

100 g unt

sare dupa gust

 

Mod de preparare

Initial preparam clatitele, vezi aici cum se prepara cea mai simpla reteta de clatite sau daca nu ai destul timp le poti procura din orice supermarket din oras.

 

Urmatorul pas este sa pregatim umplutura pentru clatite: intr-un bol combinam branza de vaci cu un ou si sare dupa gust.

 

 

Pe masa de lucru aranjam o clatita, o taiem in patru, fiecare parte o umplem cu amestecul de branza si o rulam sub forma unui con.

 

 

 Fiecare con format il aranjam intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu unt. Astfel procedam cu fiecare clatita.

La final, peste clatite razuim deasupra untul.

 

 

Dam vasul la cuptor pentru 15 minute.

 

 

Clatitele se servesc calde cu smantana.

 

 

Pofta buna de la Anastasia!