Budinca cu branza

Rodica
imaginea utilizatorului Rodica
Va propun un mic dejun rapid de gatit si foarte delicios!

 

Ingrediente:

    0,5 kg branza de vaci, cateva felii de branza de oi ( optional )

    5 oua

    0,3 pahare faina

    un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu

    patrunjel verde, pentru decor

 

Mod de preparare:

Punem ouale intr-un bol si le batem spuma, adaugam branza bine faramitata, amestecam.

Apoi, adaugam bicarbonatul de sodiu si faina, amestecam pana obtinem o compozitie omogena.

 

 

Masa obtinuta o rasturnam in bolul de sticla, uns cu unt. 

Dam la cuptorul preincalzit la tempeartura de 180 grade C, pentru aproximativ 20-30 de minute sau pana se rumeneste frumos.

Budinca se consuma calduta sau rece.

 

 

Este o gustare sanatoasa, potrivita pentru toata familia.

Pofta buna de la Rodica, Lilian si Bogdan!