Batute de pui cu rosii, frunze de salata si un topping delicios de branza

Victoria
imaginea utilizatorului Victoria
Daca te pregatesti pentru o petrecere si vrei sa-ti impresionezi familia sau oaspetii cu un aperitiv deosebit, incearca acesta reteta. Este frumos colorata si foarte gustoasa.

 

Ingrediente:

2 rosii, 2 frunze de salata, 4 bucati de piept de pui in crusta de cascaval, o mana de branza de vaci, 3 catei de usturoi, marar si ceapa verde, maioneza, seminte de pin.

 

 

Mod de preparare:

Rosiile se taie felii si se aranjeaza pe un platou de servit,

 

 

frunzele de salata se spala, se usuca bine si se aranjeaza peste feliile de rosii ( le rupem in bucati mai mici, atat cat sa acopere feliile de rosii).

 

 

Deasupra punem pieptul batut in crusta de ou si cascaval. Vezi aici reteta

Daca batutele sunt mai mari decat feliile de rosii, atunci se taia in doua.

 

 

Pregatim toppingul de branza

Intr-un bol combinam branza de vaci cu usturouiul zdrobit, ceapa verde si mararul tocat marunt. Adaugam o lingura de maioneaza si amestecam, pana obtinem o masa omogena.

Amestecul obtinut se aranjeaza cu grija pe batute si se presara cu seminte de pin.

 

 

Pofta buna!